Domov > DOBA od 1990 > Nagrade Dobi

Nagrade Dobi

Doba je prejemnica številnih nagrad s področja izobraževanja in inovativnosti. Najbolj ponosni pa smo na številne nagrade, ki jih med izobraževanjem in po dobijo naši udeleženci.

2013

Leta 2013 je DOBA Fakulteta postala prva in edina visokošolska institucija v Jugovzhodni Evropi. ki je pridobila mednarodni certifikat kakovosti študija na daljavo / e-študija UNIQUE, ki ga podeljuje Evropska fundacija za kakovost v e-izobraževanju EFEQUEL.

Na vsakoletni podelitvi priznanj najuspešnejšim inovacijam v Podravju, ki jo podeljuje Štajerska gospodarska zbornica je kar trikrat med nagrajenci bila tudi Doba.

2013 - Diploma za avtomatizirano in transparentno zbiranje predlogov izboljšav študentov, mentorjev in profesorjev
2012 - Diploma za »Sistem za celostno upravljanje odnosov s strankami na Dobi«
2010 - Srebrno priznanje za inovacijo »Online informativni dnevi«

2012

Mestna občina Maribor je v letu 2012 podelila Dobi priznanje LISTINA MESTA MARIBOR.

2008

Leta 2008 je Doba prejela Priznanje v izboru za vzgojno-izobraževalni zavod z najsodobnejšim upravljanjem Q-šola 2008, ki ga podeljuje Planet GV.

2007

Decembra 2007 smo prejeli nagrado NETKO za najboljšo poslovno spletno stran, leto kasneje pa se je naša korporativna spletna stran uvrstila med finaliste.

2006

Priznanje Andragoškega centra Slovenije za izjemno prizadevanje pri razvijanju kakovosti izobraževanja odraslih.

Priznanje Mestne občine Maribor za desetletno aktivno sodelovanje v projektu Teden vseživljenjskega učenja ter za uspešno uveljavljanje vrednot in pogojev za vseživljenjsko učenje v Mariboru.

2002

Policijski sindikat Podravja je leta 2002 Dobi podelil Plaketo za zasluge in prizadevanja pri zaščiti ljudi in uresničevanju človekovih pravic.

2000

Leta 2000 je direktorica Dobe, Jasna Dominko Baloh, prejela najvišje priznanje RS na področju šolstva za posebno uspešno vzgojno-izobraževalno in inovacijsko delo.
   
Print