Domov > Dogodki > Pestra pomlad na Višji strokovni šoli

Pestra pomlad na Višji strokovni šoli

V pomladnih mesecih vas vabimo, da se udeležite brezplačnih delavnic in predavanj: 14. 3. vas vabimo na delavnico KOREKCIJSKO IN MODNO LIČENJE, ki je namenjena vsem, ki vas zanima področje kozmetične in velnes dejavnosti. Konec marca nas bo obiskal Tim Kores, pevec popularne glasbene skupine In & Out. Govoril bo o javnem nastopanju, pripravi in organizaciji na nastope, v aprilu pa vas vabimo na zanimivo predavanje na temo sproščanja. Prijava na delavnice je obvezna.

14. marec 2013, od 16.30 do 19.30
KOREKCIJSKO IN MODNO LIČENJE - delavnica s Tino Lasič Andrejević, direktorico Make Up Artist Center
Spoznali boste poklicno področje profesionalnega ličenja, profesionalni pristop k strankam in razliko med profesionalnimi in komercialnimi izdelki. Med delavnico bosta izvedeni demonstraciji korekcijskega naravnega in modnega ličenja.
Delavnica je namenjena vsem študentom kozmetične in velnes smeri ter vsem, ki vas področje zanima ljubiteljsko.

26. marec 2013, od 11.00 do 12.00
IZ GARAŽE NA VELIKE ODRE - gostujoče predavanje Tima Koresa, člana glasbene skupine In & Out
Študente in študentke rednega študija programa Poslovni sekretar bo obiskal Tim Kores, pevec popularne glasbene skupine In & Out. Govoril bo o javnem nastopanju, pripravi in organizaciji na nastope. Za konec pa sledi tudi presenečenje. Vabljeni vsi, ki bi radi spoznali zvezdnika tudi v živo.

April 2013, od 16.00 do 17.30
TEHNIKE SPROŠČANJA,
predavanje
V okviru predmeta osebnostna rast in sprostitev programa Velnes vas vabimo na zanimivo predavanje na temo sproščanja. Spoznali boste tehnike in strategije doseganja sprotitve na telesnem, duševnem, čustvenem in duhovnem nivoju delovanja.

Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna. Prijava je obvezna in samo do zapolnitve prostih mest.

Nazaj na seznam Print