Individualno učenje ali učenje v paru

Jezikovni center

Individualno učenje ali učenje v paru

En udeleženec in en predavatelj delata po individualnem programu. Tečaj v celoti prilagodimo vašemu predznanju, potrebam po jezikovnem znanju, osebnemu tempu učenja in vašemu razpoložljivemu času.

Jezikovni center DOBAIndividualno učenje tujega jezika je rešitev za tiste, ki si zaradi številnih obveznosti in hitrega tempa dela ne morete privoščiti učenja tujega jezika ob koncu tedna ali vključevanja v tečaje, ki trajajo nekaj mesecev in potekajo v točno določenih terminih.

Za vas bomo pripravili aktualen jezikovni izobraževalni program, ki bo prav tak, kot ga potrebujete.
S predavateljem se boste srečevali ob dnevih in urah, ki vam najbolj ustrezajo. Napredovali boste veliko hitreje, saj se bo predavatelj posvečal samo vam. Ves čas poteka tečaja boste aktivni, saj ste edini udeleženec.

»Intenzivna in učinkovita oblika učenja – DOBIN izkušen predavatelj bo program pripravil skladno z vašimi željami, cilji in zahtevami, v celoti se bo prilagodil vašim terminom in vas spremljal pri vašem učenju in napredku. Možna izvedba tečaja na vašem sedežu, na sedežu DOBE ali online.«

Ključne informacije o tečaju

Število ur tečaja

Po dogovoru

Raven

Glede vaše potrebe in želje

Način izvedbe

Po dogovoru

Lokacija

DOBA, Prešernova ulica 1, Maribor ali ONLINE.
Če je plačnik podjetje, po dogovoru.

Termini

Po dogovoru z udeležencem

Cena

39,90 EUR za izobraževalno uro, v primeru tečaja v paru si udeleženca znesek delita

Rezervirajte si mesto

Zaupajte nam svoje podatke

»Izkoristite možnost brezplačnega in neobvezujočega online svetovalnega razgovora z vodjo jezikovnega centra ali z izkušenim DOBINIM predavateljem ter si zagotovite kakovostno jezikovno svetovanje in pomoč.«

Pri vpisu v tečaj vam zagotavljamo:

  • Strokovno, kompetentno in prijazno svetovanje o izbiri ustreznega tečaja za vas vsak delovni dan na sedežu DOBE, online ali po telefonu.
  • Brezplačen svetovalni razgovor s predavateljem in testiranje predznanja na sedežu DOBE ali online.
  • Pedagoško brezhibno zasnovane jezikovne tečaje in uporabo najsodobnejših ter inovativnih učnih metod.
  • Učenje tujega jezika v sodobno opremljenih in prostornih predavalnicah (i-table, wifi, računalnik, projektor, e-učbeniki) na odlični lokaciji.
  • Strokovno usposobljene, izkušene, angažirane, sproščene in zabavne predavatelje, ki vas bodo pripeljali do želenega znanja in ki bodo spremljali vaš napredek.
  • Spletno učilnico, ki jo za vas ureja vaš predavatelj (predelana snov, povzetki učnih ur, dodatna učna gradiva za samostojno učenje, domače naloge, klepet z udeleženci, online govorilna ura s predavateljem).
  • Dodatne in brezplačne možnosti učenja tujih jezikov (razni online dogodki, potopisna predavanja v tujem jeziku).

Marko Pasterk,

udeleženec
Velika prednost individualnega tečaja je konstantno sodelovanje, prilagoditev na osebne izkušnje, uporaba specifičnih izrazov za stroko, itd.

Marko Pasterk,

udeleženec
Velika prednost individualnega tečaja je konstantno sodelovanje, prilagoditev na osebne izkušnje, uporaba specifičnih izrazov za stroko, itd.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli