Brezplačen svetovalni razgovor na sedežu DOBE ali online

Jezikovni center

Brezplačen svetovalni razgovor na sedežu DOBE ali online

Kakovosten in kompetenten razgovor s strokovnjakom za tuje jezike je predpogoj za izbiro ustreznega jezikovnega tečaja. Zato ne oklevajte in se dogovorite za brezplačen svetovalni razgovor.

Čemu je namenjen svetovalni razgovor?
Na svetovalnem razgovoru z vami vam bo strokovna sodelavka Jezikovnega centra predstavila vse možnosti jezikovnega izobraževanja na DOBI (vrste tečajev, posebne metode, potek tečajev, izpite iz tujih jezikov, gradivo, število ur, termini, predavatelj, cena, plačilo na obroke itd.). Glede na vaše zahteve, želje in potrebe bo za vas poiskala najustreznejši jezikovni tečaj. Po dogovoru z vami bomo hkrati testirali tudi vaše predznanje.

Kje poteka svetovalni razgovor?
Svetovalni razgovor lahko poteka po telefonu, na sedežu DOBE ali online v aplikaciji MS Teams.

»Kompetentnost, strokovnost, prijaznost in fleksibilnost so naše odlike. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri ustreznega tečaja, o izpitih iz tujih jezikov, pri vpisu na tujo univerzo ali nasploh o učenju tujih jezikov.«

Kdaj poteka svetovalni razgovor?
Termin izberemo po dogovoru z vami in po uskladitvi s predavateljem, v kolikor potrebujete tudi testiranje predznanja. Možni termini testiranja predznanja so od ponedeljka do četrtka od 9:00 do 19:00, v petek od 9:00 do 14:00.

Kako se naročite na svetovalni razgovor?
Preprosto nas pokličite ali nam pošljite e-pošto z želenim terminom in tujim jezikom – potrudili se bomo, da bomo vaš svetovalni razgovor organizirali v najkrajšem možnem roku.

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli