Francoščina

Jezikovni center

Francoščina

Francoščina ni samo jezik ljubezni, je tudi zelo uporabljan jezik v mednarodnih poslovnih in političnih krogih. Jezikovni tečaji francoščine vam bodo poleg jezika približali tudi kulturne značilnosti francosko govorečega sveta.

ZAČETNI TEČAJ A1 V MAJHNI IN EKSKLUZIVNI SKUPINI

V tečaj boste vključeni samo 4 udeleženci, kar pomeni, da boste imeli predavateljico na voljo skoraj samo zase in se vam bo zato lahko posvetila v najvišji možni meri. Prav tako boste v majhni in ekskluzivni skupini v znanju francoščine napredovali hitreje, kot bi sicer.

Vaša predavateljica bo Tanja Ostrman Renault - naravna govorka, profesorica francoščine, popotnica in predavateljica z dolgoletnimi pedagoškimi izkušnjami ter z občutkom za delo z ljudmi.

Po tečaju se boste znali sporazumevati v enostavnejših vsakdanjih situacijah, kot so pozdravljanje, predstavljanje, navajanje različnih aktivnosti, postavljanje vprašanj, pisanje krajših in enostavnejših pisem, vodenje enostavnejših telefonskih pogovorov, naročanje hrane in pijače, nakupovanje, poimenovanje poklicev, opis delovnega dneva. Razumeli boste preprosta sporočila na plakatih, v katalogih in oglasih.

Ključne informacije o tečaju 

Število ur tečaja

60

Način izvedbe

2-krat tedensko po 2 izobraževalni uri

Lokacija

ONLINE
Srečanja

Torek in četrtek, od 18.15 do 19.45. 

Začetek tečaja jesen 2023. Za točen datum pričetka nas kontaktirajte.

Potrdilo

Po zaključenem tečaju boste pridobili potrdilo.

Cena

575,00 EUR ali 5 x 115,00 EUR (9,5 EUR/h) in brezplačen izlet. V primeru 6 udeležencev ali več se cena tečaja

zniža za 100,00 EUR.Prijava

Izpolnite e-prijavo

Vaša predavateljica Dragana Vučković

Preverite svoje znanje. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli