Italijanščina

Jezikovni center

Italijanščina

Italijanščina je jezik naših sosedov in jezik, ki se uporablja tudi v Sloveniji, kjer živi italijanska manjšina. Je peti na lestvici najbolj poučevanih jezikov - za angleščino, španščino, francoščino in nemščino. In morda vas bo pritegnilo tudi to, da je eden izmed lažjih jezikov za učenje.

Zakaj se učiti italijansko?

  • V Sloveniji je več kot 1.000 italijanskih podjetij, še več pa je slovenskih podjetij, ki poslujejo z Italijo, zato je znanje italijanščine na trgu dela velika prednost.
  • Italija je zibelka zahodne civilizacije in z znanjem italijanščine se boste lahko potopili v klasično književnost, glasbo, umetnost…
  • Znanje italijanščine je dobra odskočna deska za učenje španščine in portugalščine.
  • Valentino, Versace, Armani, pasta, pizza, la dolce vita ... Potrebujete še več razlogov?

»90 odstotkov naših udeležencev bi DOBIN jezikovni tečaj priporočalo tudi svojim prijateljem.«

Pri vpisu v tečaj vam zagotavljamo:

  • Brezplačen svetovalni razgovor s predavateljem in testiranje predznanja na sedežu DOBE ali online.
  • Pedagoško brezhibno zasnovane jezikovne tečaje in uporabo najsodobnejših ter inovativnih učnih metod.
  • Učenje tujega jezika v sodobno opremljenih in prostornih predavalnicah (i-table, wifi, računalnik, projektor, e-učbeniki) na odlični lokaciji.
  • Strokovno usposobljene, izkušene, angažirane, sproščene in zabavne predavatelje, ki vas bodo pripeljali do želenega znanja in ki bodo spremljali vaš napredek.
  • Spletno učilnico, ki jo za vas ureja vaš predavatelj (predelana snov, povzetki učnih ur, dodatna učna gradiva za samostojno učenje, domače naloge, klepet z udeleženci, online govorilna ura s predavateljem).
  • Dodatne in brezplačne možnosti učenja tujih jezikov (razni online dogodki, potopisna predavanja v tujem jeziku).

ZAČETNA STOPNJA A1 V MAJHNI IN EKSKLUZIVNI SKUPINI

Tečaj je primeren za začetnike brez predznanja. V 60-urnem tečaju boste udeleženci spoznali osnove italijanskega jezika. Predavatelj Matteo La Porta bo predstavil tudi italijansko kulturo, znamenitosti in zgodovino ter vpletel svoje izkušnje, saj je »pravi Italijan«, trenutno pa prebiva v Trstu.

V tečaj boste vključeni samo 4 udeleženci, kar pomeni, da boste imeli predavatelja na voljo skoraj samo zase in se vam bo zato lahko posvetil v najvišji možni meri. Prav tako boste v majhni in ekskluzivni skupini v znanju italijanščine napredovali hitreje, kot bi sicer.

Po končanem tečaju se boste znali sporazumevati v enostavnejših vsakdanjih situacijah, kot so pozdravljanje, predstavljanje, navajanje različnih aktivnosti, postavljanje vprašanj, naročanje hrane in pijače, nakupovanje, poimenovanje poklicev in opis delovnega dneva.

Ključne informacije o tečaju

Število ur tečaja

60

Način izvedbe

2-krat tedensko po 2 izobraževalni uri

Lokacija

ONLINE

Srečanja

Torek in četrtek, od 18.15 do 19.45. 

Začetek tečajev jesen 2023. Za točen datum pričetka nas kontaktirajte.

Potrdilo

Po zaključenem tečaju boste pridobili potrdilo.

Vaša investicija

575,00 EUR ali 5 x 115,00 EUR (9,5 EUR/h). V primeru 6 udeležencev ali več se cena tečaja zniža za 100,00 EUR.

Prijava

Izpolnite e-prijavo

Vaš predavatelj Matteo La Porta

»DOBIN jezikovni center že 33 let zagotavlja visoko kakovostno, inovativno in prilagodljivo učenje tujih jezikov na odlični lokaciji, v sodobno opremljenih predavalnicah in s strokovno usposobljenimi predavatelji.«

OSNOVNA STOPNJA A2

V osnovno stopnjo A2 vabimo vse, ki imate začetno znanje italijanščine oziroma že imate opravljeni začetni stopnji A1 in A1/A2, vendar bi svoje začetno znanje radi nadgradili.

Predavatelj Matteo La Porta prihajaiz osrednje Italije in že vrsto let živi v Trstu. Na tečaju bo predstavil tudi italijansko kulturo, znamenitosti in zgodovino ter vpletel svoje izkušnje.

Po opravljenem tečaju boste razumeli pogosto uporabljane stavke in izraze, ki se nanašajo na informacije o osebah, družini, delu, nakupovanju in o vaši neposredni okolici. Zmožni se boste sporazumevati v preprostih in rutinskih situacijah, ki so povezane s preprosto in neposredno izmenjavo informacij o znanih in vsakodnevnih zadevah. S preprostimi izrazi boste znali opisati sebe in druge, vašo izobrazbo in delo, okolico ter vaše potrebe.

Ključne informacije o tečaju 

Število ur tečaja

60

Način izvedbe

2-krat tedensko po 2 izobraževalni uri

Lokacija

ONLINE

Srečanja

Torek in četrtek, od 16.30 do 18.00. 

Začetek tečaja jesen 2023. Za točen datum pričetka nas kontaktirajte.

Potrdilo

Po zaključenem tečaju boste pridobili potrdilo.

Vaša investicija

575,00 EUR ali 5 x 115,00 EUR (9,5 EUR/h). V primeru 6 udeležencev ali več se cena tečaja zniža za 100,00 EUR.

Prijava

Izpolnite e-prijavo

Vaš predavatelj

Matteo La Porta

Preverite svoje znanje italijanščine.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli