Vrste online tečajev

Jezikovni center

Vrste online tečajev

Katere tečaje lahko obiskujem online na DOBI?

V DOBINEM jezikovnem centru lahko obiskujete skupinske 30-urne online tečaje angleščine in nemščine (oboje na začetni in nadaljevalni stopnji), individualne online tečaje (nemščina, angleščina, španščina, italijanščina, francoščina, japonščina, srbščina, hrvaščina, slovenščina za tujce), pridružite pa se lahko tudi vsem 60-urnim tečajem, ki trenutno zaradi situacije potekajo online (angleščina po metodi Davida Greenwalda, nemščina, italijanščina, slovenščina za tujce).

Ali se lahko odločim tudi za individualni tečaj online?

Seveda, individualne online tečaje izvajamo za nemščino, angleščino, španščino, italijanščino, francoščino, japonščino, srbščino, hrvaščino in slovenščino za tujce.

Ali tudi za podjetja izvajate online tečaje?

Da, online tečaje izvajamo tudi za podjetja, in sicer za zaključene skupine, v paru ali individualno. Za pripravo ponudbe za vaše podjetje nam pišite na natasa.hauptman@doba.si ali pokličite na +386 (0)2 228 38 66 in 041 684 772.

Ob katerih terminih potekajo tečaji?

Za skupinske online tečaje določimo termine izvedbe za vsak semester na novo. Termine za aktualni semester preverite tukaj (angleščina) in tukaj (nemščina). Pri individualnih online tečajih določimo termine po dogovoru z vami.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli