Deutsch mit Patricia

Jezikovni center

Deutsch mit Patricia

V kratkem času do želenega znanja tujega jezika z inovativno metodo in modernim pristopom. Nemško boste govorili od prve ure, po 30 urah pa se boste jezikovno že odlično znašli in se suvereno sporazumevali v nemščini. Zagotavljamo vam odlične ure tujega jezika, zabavne in sproščene, ter obilo novega znanja.

O metodi

Metodo je posebej za Slovence razvil naš priznani predavatelj David Greenwald, ki je za poučevanje izobrazil in usposobil predavateljico nemščine in naravno govorko Patricio Flucher. Metoda je zasnovana tako, da ves čas aktivno sodelujete. Od trenutka, ko boste začeli s tečajem, boste že tvorili stavke v nemščini. Postopoma boste usvajali besede, stavčne fraze in slovnico, ki bodo postajali vedno bolj kompleksni, hkrati pa vsakič ponovili in obnovili, kar ste se že naučili. Ves čas tečaja boste imeli pregled nad že usvojenim. Povratno informacijo predavatelja boste dobili takoj.

Česa na tečaju ne boste počeli?

Besed se ne boste učili na pamet, ne boste delali zapiskov, ne boste izpolnjevali delovnih listov, ne boste poslušali zapletenih razlag slovnice. Ne boste se učili po kalupu. Naj vas ne bo strah, da boste delali napake, saj bo predavatelj takoj poskrbel zanje. 

Prednosti tečaja po metodi Deutsch mit Patricia

  • Poudarek bo izključno na govornem izražanju, tako se boste znebili blokad pri govoru.
  • Stavke boste v nemščini začeli tvoriti že od prve minute učenja.
  • Vadili boste samo po eno besedo, frazo, ali slovnično spretnost naenkrat. Besedišče in slovnico boste usvajali usklajeno, korak za korakom, hkrati pa boste nenehno obnavljali in utrjevali, kar ste se že naučili.
  • Potek učnega procesa vodi predavateljica, naravna govorka, z dolgoletnimi pedagoškimi izkušnjami, ki odlično obvlada tudi slovenski jezik.
  • Ni domačih nalog ali zapisovanja.
  • Za napake je odgovoren predavatelj in ne udeleženec.
  • Po zaključku tečaja boste v spletni učilnici dostopali do gradiv s posameznimi strukturami, kadarkoli boste to želeli, in tako ponovili in utrdili usvojene fraze in besedišče.

»V kratkem času do želenega znanja nemščine. Inovativna metoda, moderen pristop. Samo na DOBI. Na nas se lahko zanesete že 32 let.«

Ključne informacije o tečaju 

Število ur tečaja

30

Način izvedbe

2-krat tedensko po 60 minut

Srečanja

Torek in četrtek od 19.00 do 20.00.

Začetek tečaja jesen 2022. Za točen datum pričetka nas kontaktirajte.

Lokacija

ONLINE

Potrdilo

Po zaključenem tečaju boste pridobili potrdilo.

Vaša investicija in ugodnosti

250,00 EUR, možno 2 x 125,00 EUR ob udeležbi 6 udeležencev (8,30 EUR/h).

Ob zakupu 2 tečajev hkrati (30 + 30) znaša cena 450,00 EUR (7,50 EUR/h).

Prijava

Izpolnite e-prijavo

Vaš predavatelj

Patricia Flucher

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli