NOVO! Boot Camp

Jezikovni center

NOVO! Boot Camp

Na tečaju bo poskrbljeno za večjo dinamiko, uporabo raznolikih metod, dodatno motiviranje udeležencev in visoko učinkovitost izvedbe.
  • Jezikovni Boot Camp je visoko intenziven jezikovni trening nemščine po sistemu 9 + 1 s poudarkom na govoru.
  • Tečaj je ustrezen za vas, če imate osnovno predznanje vsaj na ravni A1 in si želite več suverenosti v komunikaciji v tujem jeziku na različnih področjih.
  • Na 9 jezikovnih treningih boste v skupini obravnavali vsebine iz vsakdanjega življenja in vsebine, ki jih potrebujete na delovnem mestu (poslovna korespondenca, telefoniranje, predstavitve).
  • Zadnji trening bo potekal v individualni obliki, kjer boste imeli predavatelja 45 minut samo zase in obravnavali temo po lastni izbiri.

Jezikovni Boot Camp je namenjen vsem, ki želite končno govoriti v tujem jeziku brez zatikanja in iskanja pravih besed, potrebujete znanje v kratkem času, se zaradi službenih in družinskih obveznosti ne morete udeleževati tečaja več kot 1-krat tedensko, vas zanimajo vsebine iz vsakdanjega življenja, jih potrebujete na potovanjih ali v stiku s poslovnimi partnerji in se morate jezikovno znajti v različnih situacijah.

Ključne informacije o programu

Število ur tečaja

37

Raven

A1/A2

Način izvedbe

9 srečanj, 1-krat tedensko po 4 izobraževalne ure
45-minutni zaključni Boot Camp individualno s predavateljem

Lokacija

DOBA, Prešernova ulica 1, Maribor

Termini

petek, od 16.15 do 19.30

Cena

295,00 EUR Zdaj samo 265,00 (možno plačilo na dva obroka)

Prijava

Vsa mesta so polna! Zbiramo rezervacije za naslednjo izvedbo.

 

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo