Tečaj z dvema predavateljicama

Mit Deutsch Immer auf Achse

Tečaj z dvema predavateljicama

Vsebine so prilagojene različnim poslovnim stikom, s katerimi se srečujete v praksi: družabni stiki, poslovno kosilo, small talk, medkulturne razlike, poslovno delovanje v medkulturnem okolju, poslovni bonton, obisk/sprejem poslovnega partnerja, obisk srečanj, seminarjev, sklepanje in širjenje poslov …

Učili vas bosta dve predavateljici, ki tesno sodelujeta. Na enem srečanju boste spoznavali besedišče in slovnico, drugo pa je namenjeno konverzaciji. Tečaj poteka v majhni skupini, kar omogoča, da se predavateljici takoj odzivata na vaše želje in potrebe. V samo šestih tednih boste napredovali do višje jezikovne ravni. Vzdušje na tečaju bo pozitivno in kreativno, zato se boste po tečaju tudi boljše počutili. Tečaj je namenjen tistim, ki že imate osnovno jezikovno predznanje vsaj na ravni A2.

Jasmina Nemec vas bo popeljala skozi besedišče in pravilno uporabo slovnice. Jasmina je univerzitetna diplomirana prevajalka in tolmačinja za nemški jezik in angleški jezik, z dolgoletnimi izkušnjami na področju poučevanja obeh jezikov, tako odraslih kot otrok, izredno topla, pozitivna oseba, s katero boste izgubili strah pred nemščino. 

Patricia Flucher bo vodila konverzacijo, kar pomeni, da bo veliko pogovarjanja in širjenja besednega zaklada. Patricia je univerzitetna diplomirana germanistka, zelo predana poučevanju nemščine, z bogatimi mednarodnimi izkušnjami. Prav njene izkušnje v tujini in njena dvojezičnost sta njena prednost in še posebej v pomoč pri poučevanju nemskega jezika. Sicer pa športnica in ljubiteljica knjig.

Ključne informacije o programu

Število ur tečaja 36
Raven A2, B1/B2
Način izvedbe 6 tednov: 6 izobraževalnih ur na teden
Lokacija DOBA, Prešernova ulica 1, Maribor
Termini A2: ponedeljek-sreda, od 16.15 do 18.45
B1/B2: torek-četrtek, 19.00 do 21.30
Cena 285,00 EUR ob udeležbi najmanj 5 udeležencev (možno plačilo na dva obroka)
Rezervirajte si mesto      Zaupajte nam svoje podatke

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo