Novice

Spremljajte naše novice
04. avgust 2020

Informativni dnevi DOBA Fakultete in Višje strokovne šole

Na Dobi tudi v tem izjemnem času intenzivno razmišljamo o tem, kako bo izgledal svet v prihodnosti ter kakšna znanja in kompetence potrebujejo zaposleni, da bi uspevali v njem. Zagotovo vam bo visoka izobrazba omogočila ohranitev delovnega mesta, napredovanje, lahko pa tudi nove poklicne možnosti doma ali v tujini.

IZKORISTITE TO LETO ZA NOVE PRILOŽNOSTI

Vabimo vas, da se nam pridružite na informativnem dnevu ter si ogledate predstavitev študijskih programov in predvsem Dobin model online študija, ki tudi v tem času zagotavlja, da okoli 1.500 online študentov nemoteno študira. 

Na Dobi boste študirali popolnoma online. Model online študija, ki ga na Dobi izvajamo že 21 let, velja za enega najbolj domišljenih in kakovostnih v svetovnem merilu in je tudi edini mednarodno akreditiran online študij v Sloveniji.

Na DOBA Fakulteti in Višji strokovni šoli DOBA ponujamo kar 17 akreditiranih in javnoveljavnih študijskih programov, od tega kar 14 programov popolnoma online, v katerih trenutno študira okoli 1.500 online študentov.

⬇ Preverite termine in si rezervirajte vaš čas. Vaša prihodnost je odvisna od tega, kakšne odločitve sprejemate danes. ⬇

»Zahvaljujem se vam za zelo zanimiv informativni dan. Z lastnimi izkušnjami ste mi odprli nove poglede na online študij in mi ga prav zaradi tako osebnostnega vidika približali. Veselim se študija.« Nejka, udeleženka informativnega dne

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo