Dogodki na DOBI

25. letnica VSŠ DOBA

Alumni srečanje diplomantov VSŠ DOBA

Ob 25. obletnici VSŠ DOBA vas vabimo na alumni srečanje vseh diplomantov VSŠ, ki bo v četrtek, 9. maja, od 17.00 do 19.00

Za vas pripravljamo delavnico 'Zmagovalna miselnost za več uspeha pri delu in v življenju', ki ji bo sledilo druženje po delavnici. Delavnico bo vodil Bojan Krajnc, ki je bil dvakrat izbran za naj online mentorja in v letu 2022/2023 proglašen za naj predavatelja VSŠ DOBA.

O delavnici Zmagovalna miselnost za več uspeha pri delu in v življenju:

  • Odkrijte zmagovalne navade in pozitivna prepričanja uspešnih posameznikov.
  • 7 vrhunskih naukov iz sveta športa, ki jih lahko uporabite v delovnem okolju.
  • Pridobite več samozavesti in odločnosti pri postavljanju osebnih in poslovnih ciljev.
  • 4 paradoksi uspeha in 3 največji zaviralci uspeha na vseh področjih življenja.
  • Pripravili boste svoj osebni zmagovalni plakat uspeha.

O predavatelju: 

Bojan Krajnc  ima več kot 24 let izkušenj v prodaji in marketingu in preko 14 let vodstvenih izkušenj na področju vodenja prodajnih ekip. Aktivno sodeluje v različnih projektih s področij prodaje, strateškega načrtovanja, vodenja in mentoriranja/coachinga. 
Je višji predavatelj in nosilec na Doba fakulteti in Višji poslovni šoli Doba pri predmetih prodajno-nabavna veriga, prodaja, organizacija in menedžment in ekonomika podjetja. Kot mentor na daljavo več kot 12 let aktivno sodeluje, organizira in izvaja različne oblike E-izobražavanj - v tem času je bil že dvakrat izbran kot NAJ ONLINE MENTOR v študiju na daljavo na Dobi Fakulteta v Sloveniji in na Hrvaškem.

Po delavnici sledi druženje in pogostitev, kjer boste lahko obnovili stara poznanstva in stkali nova sodelovanja. Med vsemi prisotnimi pa bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel tablico.

Z veseljem pričakujemo vašo udeležbo. 

Prijavite se

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli