Arhiv dogodkov

Brezplačen webinar Digitalni trendi in ustvarjanje video vsebin

Vabljeni na brezplačen webinar z dr. Tanjo Sedej, predavateljico Višje strokovne šole na Dobi in DOBA Fakultete, ki vam bo podala koristne nasvete, kako biti spretnejši in učinkovitejši v digitalnih okolji. Prav tako pa vam bo razkrila, katera so tista nepogrešljiva znanja, ki jih mora imeti vsak tržnik, če želi biti konkurenčen.

Na webinarju boste spoznali:

  • digitalne trende 2020 in ključni pomen video vsebin v marketingu,
  • koristne nasvete za ustvarjanje video vsebin in
  • zakonitosti, ki veljajo pri pisanju scenarijev za videe.

Udeležba na webinarju je brezplačna, potrebujete le računalnik z dostopom do interneta in zvočnik. Spremljate ga lahko tudi preko telefona
______________________________________________

O predavateljici

Dr. Tanja Sedej je soustanoviteljica in direktorica marketinške agencije We explain d.o.o., ki je osredotočena na digitalni marketing in video komuniciranje. Kot direktorica skrbi za strateški marketing in komuniciranje, dolgoročne odnose s strankami in ustvarjanje kreativne klime v podjetju. Ima več kot 15 let izkušenj na področju marketinga. Že več kot 10 let deli znanje tako zaposlenim v podjetjih kot študentom na fakultetah. Na Višji strokovni šoli na Dobi in na DOBA Fakulteti poučuje Marketing, Podjetništvo in Sodobno poslovno okolje.

______________________________________________
 

Prijava

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli