Arhiv dogodkov

Brezplačen webinar: Izzivi prodaje v turbulentnih časih

Vabimo vas na brezplačni webinar z zelo aktualno tematiko: Izzivi prodaje v turbulentnih časih, na katerem vam bo Bojan Krajnc, človek prakse in praktičnih orodij, ki jih v praksi tudi vsakodnevno uporablja, dopolnjuje in razvija, razkril koristne namige, ki vam bodo omogočili odličnost v prodaji. 

Udeleženci boste: 

  • Spoznali 5 načinov s pomočjo katerih lahko povečajo prodajne priložnosti in izplen.
  • Usvojili princip koncentracije (Paretovo načelo) kot orodje za pregled trenutne prodajne slike.
  • Razumeli pomen transformacijskega modela prodaje.
  • Naučili se boste kako je smiselno s strankami komunicirati v času COVID-a.

Udeležba na webinarju je brezplačna, potrebujete le računalnik z dostopom do interneta in zvočnik. Spremljate ga lahko tudi preko telefona

O predavatelju

Bojan Krajnc ima več kot 20 let izkušenj v prodaji in marketingu in več kot 12 let vodstvenih izkušenj na področju vodenja prodajnih ekip. Aktivno sodeluje v različnih projektih s področij prodaje, strateškega načrtovanja, vodenja in mentoriranja/coachinga. V času aktivnega vodenja v uspešnih slovenskih podjetjih mu je uspelo z ekipnim delom pridobiti prestižna mednarodna priznanja tujih partnerjev za posebne dosežke srednje velikih in malih podjetij ter nominacijo na svetovni ravni za regijskega partnerja leta na področju poslovnih rešitev.

Njegova specialnost so prodajne in voditeljske veščine, komunikacija, optimizacija prodajnih procesov, planiranje, tehnike branja obraza, coachingi … Je tudi odličen učitelj v študijskih programih s področja menedžmenta, marketinga na DOBA Fakulteti in prodaje ter komerciale na Višji strokovni šoli DOBA.

V podjetju LOPIS vodi in usmerja svojo ekipo in kot prodajni trener ter poslovni svetovalec sodeluje z mnogimi uspešnimi podjetji v Sloveniji in tujini, kot so: Addiko Bank, Sberbank, Zavarovalnica Sava, Zavarovalnica Grawe , Zavarovalnica Generali, Impol Group, Cetis, BDM Club, Intercet, Kolektor Etra, Lek Veterina, Mazda Slovenija, Mikro+Polo,  Messer, Meusburger, PS, Robust, Roto, Sanolabor, Siliko, Sico, Tuš in drugi.

 

Prijavite se online!

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli