Arhiv dogodkov

Brezplačen webinar: Zmagovalna miselnost za več uspeha in odličnost v 2020

Želite postati v letu 2020 bolj samozavestni, odločni pri postavljanju ciljev in izbrati tisto, kar bo imelo pozitiven vpliv na izboljšanje rezultatov?

DOBA vas tako v letu, ko praznuje 30 let uspešnega delovanja, vabi na brezplačni webinar Zmagovalna miselnost za več uspeha in odličnost v 2020, v katerem vam bo Bojan Krajnc, človek prakse in praktičnih orodij, ki jih v praksi tudi vsakodnevno uporablja, dopolnjuje in razvija, razkril koristne namige, ki vam bodo omogočili odličnost.

Spoznali boste: 

  • 7 taktik vrhunskih športnikov, ki jih boste lahko prenesli v svoje delovno ali osebno okolje.
  • 4 paradokse uspeha in 3 največje zaviralce uspeha.
  • Kako pripraviti svoj osebni zmagovalni načrt uspeha za 2020, ki temelji na dosežkih v letu 2019.
  • Zapisali boste lastne navade, ki vas omejujejo, in pozitivne navade, ki jih je smiselno instalirati v vsakdanjik, da bi vam uspelo v 2020.
  • Spoznali boste učinkovit princip pri postavljanju ciljev, ki pozitivno vpliva na realizacijo le-teh.

Udeležba na webiarju je brezplačna, potrebujete le računalnik z dostopom do interneta in zvočnik. Spremljate ga lahko tudi preko telefona 

O predavatelju

Bojan Krajnc ima več kot 20 let izkušenj v prodaji in marketingu in več kot 12 let vodstvenih izkušenj na področju vodenja prodajnih ekip. Aktivno sodeluje v različnih projektih s področij prodaje, strateškega načrtovanja, vodenja in mentoriranja/coachinga. V času aktivnega vodenja v uspešnih slovenskih podjetjih mu je uspelo z ekipnim delom pridobiti prestižna mednarodna priznanja tujih partnerjev za posebne dosežke srednje velikih in malih podjetij ter nominacijo na svetovni ravni za regijskega partnerja leta na področju poslovnih rešitev.

Njegova specialnost so prodajne in voditeljske veščine, komunikacija, optimizacija prodajnih procesov, planiranje, tehnike branja obraza, coachingi … Je tudi odličen učitelj v študijskih programih s področja menedžmenta, marketinga na DOBA Fakulteti in prodaje ter komerciale na Višji strokovni šoli DOBA.

V podjetju LOPIS vodi in usmerja svojo ekipo in kot prodajni trener ter poslovni svetovalec sodeluje z mnogimi uspešnimi podjetji v Sloveniji in tujini, kot so: Addiko Bank, Sberbank, Zavarovalnica Sava, Zavarovalnica Grawe , Zavarovalnica Generali, Impol Group, Cetis, BDM Club, Intercet, Kolektor Etra, Lek Veterina, Mazda Slovenija, Mikro+Polo,  Messer, Meusburger, PS, Robust, Roto, Sanolabor, Siliko, Sico, Tuš in drugi.

Prijavite se na webinar.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli