Dogodki na DOBI

Iz prve roke boste izvedeli, kako poteka edinstveni online študij na DOBI

Študenti DOBA Fakultete Maribor predstavljajo: Kako študiramo online na DOBI?

Razmišljate o učinkoviti poti učenja, ki vas bo pripeljala do diplome? Online študij je gotovo prava izbira za zaposlene in vse tiste mlade, ki si želite drugačnega, učinkovitega in aktivnega študija, pri katerem boste pridobili sodobna znanja in razvili ključne kompetence prihodnosti. V času epidemije covida-19 je online izobraževanje tudi v Sloveniji postalo splošno razširjeno. Študenti fakultet so se zelo pogosto srečevali z vnaprej posnetimi predavanji in navodili, poslanimi po e-pošti, vendar temu ne moremo/smemo reči online izobraževanje.

Na DOBI se zavedamo pomena informiranja o kakovostnem online izobraževanju, zato smo za vas pripravili webinar Kako študiramo online na DOBI?, na katerem vam bodo študenti DOBA Fakultete predstavili izkušnje z online študijem pri nas – te vas bodo gotovo zanimale.

Študenti vam bodo predstavili:

  • kako poteka predmet online študija;
  • kdo jih pri online študiju spremlja in na koga se lahko obrnejo ob morebitnih težavah;
  • kako si organizirajo čas za učenje;
  • kako in kako pogosto sodelujejo pri študiju s kolegi – drugimi študenti;
  • kako poteka ocenjevanje;
  • na katerih konkretnih projektih delajo v okviru predmetov;
  • katera orodja uporabljajo za medsebojno interakcijo.

Z nami bodo:

Predstavitve bo povezovala Polona Baloh Kremavc, profesorica in direktorica študijskih programov na DOBA Fakulteti. Ob zaključku predstavitev bo čas tudi za vaša vprašanja.

Dovolite, da vam DOBIN model online študija predstavimo skozi oči študentov. Pridružite se nam.

DOBA s 23-letnimi izkušnjami in edinim mednarodno akreditiranim online študijem v jugovzhodni Evropi predstavlja primer kakovostnega in k študentu usmerjenega online študija v Sloveniji in tudi širše. Je edina fakulteta v tem delu Evrope z dvema mednarodnima akreditacijama kakovosti online študija – UNIQUe in OECCS.

Prijavite se

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli