Arhiv dogodkov

Tečaj PERMANENTNEGA MAKE UP-a

Danes se vse več žensk in tudi moških (slednji zaradi plešavosti), odloča za permanentni make up. Kot kozmetičarka imate torej odlično priložnost za širitev vaše ponudbe storitev. Vabimo vas na tečaj permanetnega make-up-a, kjer boste osvojili tehniko vrisovanja obrobe oči - eyeliner, ust in obrvi.

Permanentni make-up ali mikropigmentacija je metoda, kjer z iglo vnašamo pigmente pod zgornji sloj kože, na mestih je to potrebno. Namen postopka je odprava asimetrije in različnih nepravilnosti na obrazu, ki so lahko posledica različnih bolezni in poudarjanje naravnih potez obraza. 

Izobraževanje bo vodila Nives Versa, ki ima 21 letne izkušenj na področju permanentnega make-up-a.

Tečaj bo potekal v štirih sklopih:

 • Sklop 1 ( 3. in 4. marec 2018, od 9. do 17. ure)
  Osnovni seminar vključno s tehniko risanja
 • Sklop 2 (10. in 11. marec 2018, od 9. do 17. ure)
  Intenzivna praksa
 • Sklop 3 (17. in 18. marec 2018, od 9. do 17. ure)
  Intenzivna praksa
 • Sklop 4 (24. marec 2018, od 9. do 14. ure)
  Zaključek s praktičnim preizkusom – izpit

Podrobnejši PROGRAM TEČAJA >>>

Na tečaju boste prejeli vse potrebne materiale, priskrbeti pa si boste morali modele. Za vključitev v tečaj morate imeti zaključeno izobraževanje v programu kozmetični tehnik ali kozmetika.

Po uspešno opravljenem izobraževanju boste prejeli diplomo Akademije Gaube Kosmetik.

Nives Versa je bila med prvimi, ki so se v Sloveniji začele ukvarjati s permanentim make-up-om. Udeleževala se je različnih seminarjev na tem področju, kar dokazujejo številne diplome, izkušnje pa je pridobivala tudi na mednarodnih srečanjih (sejmih, simpozijih itd.).
Od leta 1997 izobražuje v Sloveniji in na Hrvaškem in tako svoje znanje ter bogate izkušnje prenaša na druge. 
Kot predstavnica Gaube Kosmetik je predstavljala izdelavo premanentnega make-upa na sejmih v Sloveniji, na Hrvaškem, Nemčiji in v Avstriji. V letu 2015 pa je sprejela njihovo povabilo in opravila usposabljanje permanentnega make-up-a in tetoviranja las (scalp taoo) v Grazu in na Dunaju ter si pridobila naziv »trenerja«. Svoje znanje je nato še nadgradila z udeležbo na izobraževanju v Innsbrucku pri svetovno znanem Master Classes trenerju Svitoslavu Otchenash-u.

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

*V primeru premajhnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi tečaja.

 
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli