Dogodki na DOBI

Kako z uporabo tehnik pozitivnega psihološkega coachinga ali psihološkega treninga izboljšamo svojege poklicno in zasebno življenje?

Webinar: Ali mi lahko coaching prinese srečo v poslovnem in zasebnem življenju?

Na webinarju boste izvedeli, kako lahko z uporabo pozitivne in coaching psihologije v poslovnem in zasebnem življenju izboljšamo storilnost, psihološko odpornost in se počutimo srečnejši.

Na tem interaktivnem srečanju boste opredelili, kaj za vas, tako v poklicnem kot zasebnem življenju, pomenita zadovoljstvo in sreča. V majhnih skupinah boste testirali tehnike psihološkega treninga za izboljšanje vašega počutja, kakovosti življenja ter psihološkega zdravja.

Raziskali bomo, kako lahko naše misli, vedenjski vzorci in čustva vplivajo na odločitve, da živimo življenje, ki je bolj produktivno, z večjim smislom, motivacijo in zadovoljstvom.

Na srečanju boste:

  • razmislili in opredelili osebno srečo ter poslovno zadovoljstvo;
  • spoznali in razumeli osnove poslovnega in zasebnega psihološkega coachinga;
  • spoznali in uporabljali tehnike pozitivnega psihološkega coachinga, ki jih lahko aplicirate v svojem poslovnem in osebnem življenju.

O predavateljici

Dr. Daša Grajfoner je visokošolska učiteljica na DOBA Fakulteti. Ima doktorat iz psihologije in je registrirana coaching psihologinja (BPS), registrirana psihologinja, registrirana znanstvenica, sodelavka pri Britanskem psihološkem društvu, akreditirana coaching psihologinja (ISPC) in nekdanja predsednica Posebne skupine za coaching psihologijo. Daša deluje kot coaching psihologinja že od leta 2007 in je navdušena nad vzpostavljanjem močnih povezav med raziskavami iz coaching psihologije, prakso in poučevanjem.

 >> Prijava na dogodek

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli