Dogodki na DOBI

Online predavanje: Kako lahko izboljšam kakovost življenja?

Zavedanje, da je treba danes oblikovati zdrav življenjski slog, imamo skoraj že vsi. Ko skrbimo za kakovostno življenje in ohranjamo fizično, mentalno in duhovno zdravje, govorimo o preventivi. Ta je pa ključna ne samo za preprečevanje bolezenskih stanj, pač pa za splošno doseganje dobrega počutja in osebnostne rasti.

Tudi letos se pridružujemo mednarodnemu dogodku »Svetovni dan velnesa«. Slogan dogodka je »En dan lahko spremeni tvoje življenje«. Spreminjajmo ga skozi, vsak dan! Mi vam nekaj dni prej v ta namen podarjamo brezplačni webinar (online predavanje), ki vam prav tako lahko spremeni življenje na bolje.

K preprečevanju bolezni veliko prispevajo pravilna, zdrava in uravnotežena prehrana, pitje zadostne količine vode, odsotnost stresa, gibanje na svežem zraku ter sončni svetlobi, pozitivna naravnanost in še bi lahko naštevali.  Veliko tega najbrž globoko v sebi že vemo. A vendar je dobro, da se vsake toliko časa na to spomnimo in vpeljemo tudi kakšna nova znanja in navade v svoj vsakdan.

VSTOP v webinar >>>

Na online predavanju (webinarju) boste izvedeli:

  • Kako ohraniti zdravje, dobro počutje in živahnost?
  • Kje najti čas za igrivost in nagajivost?
  • O napakah, ki nas popeljejo v stres
  • Zakaj izgorelost in kje so rešitve?
  • Več o gibanju, primerni prehrani in prehranskih nasvetih za kakovostno dolgoživost ...

dr. Ivica Flis Smaka, spec.,  je specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine s širokim zaledjem znanj zahodnih in vzhodnih medicinskih znanosti, alternative in funkcionalne medicine. S celovitim pristopom želi vsakemu zagotoviti kakovostno in aktivno življenje v vseh starostnih obdobjih. Ob večletni praksi v fizikalni in rehabilitacijski medicini je spoznala, da želi svojim pacientom nuditi več. Skozi makrobiotiko, shiatsu, učenje klasičnih in ročnih masaž je »pripotovala« do Tradicionalne Kitajske Medicine in uspešno zaključila šolo akupunkture v Sloveniji in na Kitajskem. Iz radovednosti in želje po dodatnem znanju je spoznavala homeopatijo, osvojila znanje  Ayurvede in se spogledovala z indijsko astrologijo (Djotiš), v Evropi pa pridobila naslov mednarodne wellness svetovalke. Leta 2017 je prejela naziv Moj zdravnik.

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli