Dogodki na DOBI

Webinar Kariernega centra: Work-life balance kot osnova stabilne kariere


V preteklosti je bila meja med službenim in osebnim življenjem jasno začrtana, sedaj pa se večkrat zgodi, da poslovno življenje konkretno vpliva na aspekte osebnega življenja.

Z razvojem tehnologije, ki nam omogoča stalno povezavo z službenim okoljem tudi ko smo doma, lahko zabriše poklicne in osebne meje. Razmisliti moramo o svojem odnosu do službe in o načinih, kako vzpostaviti bolj zdravo ravnovesje. 

Na webinarju boste izvedeli:

  • Kaj je work-life balance in zakaj je pomemben;
  • Kako vzdrževati work-life balance pri delu od doma;
  • Kako v različnih okoliščinah ohranjati začrtano smer;
  • Kaj se na tem področju pričakuje v prihodnosti.

O predavateljici

Webinar bo vodila Zinka Kosec, predavateljica Višje strokovne šole DOBA, ki ima 18 let izkušenj na področju izobraževanja posameznikov, zaposlenih in študentov. Njena področja dela se dotikajo organizacije in vodenja različnih projektov ter izvedbe izobraževanj, seminarjev, delavnic in treningov. 

V okviru Kariernega centra na DOBI pomagamo študentom in diplomantom načrtovati razvoj kariere kot integriranega in vseživljenjskega procesa odločanja. Skozi celotno leto tako organiziramo usposabljanja in izobraževanja, ki usmerjajo njihove zaposlitvene potenciale. V okviru Kariernega centra DOBE študentom in diplomantom objavljamo tudi informacije o aktualnih razpisih delovnih mest, informacije v zvezi s kariernimi in zaposlitvenimi sejmi, omogočamo pa jim tudi osebno ali online karierno svetovanje. 
 

Na brezplačen webinar kariernega centra se lahko prijavite tukaj.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli