Arhiv dogodkov

Webinar: Spretno iskanje zaposlitve in osebna predstavitev

Vabimo vas na brezplačen webinar, ki ga bomo za Dobine študente izvedli v okviru Kariernega centra DOBA Fakultete in ga tokrat izjemoma odpiramo tudi za javnost.

Webinar je namenjen vsem, ki vas zanima:

  • kje vse lahko najdete objavljena prosta delovna mesta;
  • kateri so najaktivnejši portali, ki vam lahko pri tem pomagajo;
  • kako si lahko pomagate s kadrovskimi agencijami;
  • zakaj so pri iskanju zmeraj bolj pomembna družbena omrežja.

Skupaj s predavateljico boste pogledali tudi primer kreativnega CV-ja in Europasa ter primer motivacijskega pisma, ki vam lahko veliko pomaga pri povabilu na sam razgovor. Dotaknili se bomo tudi iskanja zaposlitve v tujini EURES.

Predavateljica je pripravila tudi kratek vodič za pomoč pri iskanju zaposlitve, ki vsebuje vrsto zanimivih povezav kot pomoč pri iskanju zaposlitve. Vodič prejmete vsi udeleženci po izvedenem webinarju.


Brezplačen webinar Teje Hižman na Dobi.Webinar bo vodila Teja Hižman, ki je zaposlena na Zavodu RS za zaposlovanje kot svetovalka na področju karierne orientacije. Na zavodu se zavedajo, da v sodobnem času vedno več posameznikov razmišlja o spremembi karierne poti in da se ob tem znajdejo pred številnimi dilemami in izzivi. S pomočjo testov osebnosti ter z individualnim pristopom, skozi pogovor s karierno svetovalko, lahko tako spoznavajo svoje kompetence in se naučijo predstaviti potencialnim delodajalcem.  

 

Prijavite se >> https://attendee.gotowebinar.com/register/7161765058544884751

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli