Dogodki na DOBI

Webinar z mag. Sonjo Šmuc, direktorico podjetja Slovenian Business Club

Vabimo vas na zanimiv webinar na temo Učenje kot dodana vrednost za podjetje. Webinar poteka v sklopu predmeta Razvoj zaposlenih in ga tokrat odpiramo za javnost. Število mest je omejeno. 

Webinar bo izvajala bo izvršna direktorica Slovenian Business Club (v nadaljevanju SBC), mag. Sonja Šmuc, ki je že vso kariero predana podpori slovenskega gospodarstva. V SBC – Klubu slovenskih podjetnikov, katerega član je tudi DOBA Fakulteta, jo navdihuje sodelovanje z najboljšimi slovenskimi podjetniki, ki kljub podjetništvu nenaklonjenemu okolju dnevno dokazujejo, kako veliko inovativnosti, zagnanosti in iznajdljivosti je v Sloveniji. 

Pred prihodom na SBC – Klub slovenskih podjetnikov je kot generalna direktorica vodila Gospodarsko zbornico Slovenije.  Pred tem je 12 let uspešno vodila Združenje Manager s poudarkom na razvoju voditeljstva in managementa. Sicer pa je kariero začela v založništvu kot gospodarska novinarka in urednica, med drugim revije Manager, ki je še edina živa edicija iz portfelja nekdanjih GV Revij.


Na webinarju boste spoznali:

  • Pomen in dodana vrednosti učenja za organizacije.
  • Kakšno je stanje na področju učenja in usposabljanja zaposlenih v Sloveniji. 
  • Kako najti odgovore na aktualna vprašanja in dileme (diskusija udeleženih). 

Na webinarju boste imeli odlično priložnost, da se z gostjo pogovorite o svojih idejah, ciljih in izzivih s katerimi se srečujete pri delu z ljudmi.

Ker webinar poteka v okviru predmeta Razvoj zaposlenih je število prostih mest za zunanje udeležence omejeno. Prijavite se čimprej. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli