Novice

Spremljajte naše novice
05
NOV
05. november 2020

Izšla je novembrska številka fakultetne znanstvene revije

Jesenska številka revije seznanja bralce s konceptom vrednotenja uravnoteženosti dela in življenja s pomočjo kritične analize, organizacijsko kulturo družinskih podjetij pa raziskuje skozi prizmo inovativnosti naslednikov.
Preberite več
02
NOV
02. november 2020

Evropski teden online izobraževanja 2.-6. novembra

V tem tednu obeležujemo Evropski teden online izobraževanja. Največ aktivnosti je pripravila mreža EDEN, katere članica je tudi naša fakulteta, prejemnica kar dveh mednarodnih akreditacij za e-študij.
Preberite več
02
NOV
02. november 2020

O prihodnosti in izzivih marketinga in poslovanja

DOBA Fakulteta je v elektronski obliki pravkar izdala zbornik recenziranih razširjenih povzetkov 10. Mednarodne znanstvene konference fakultete, ki vsebuje 53 razširjenih povzetkov konferenčnih prispevkov skupaj 73 avtorjev.
Preberite več
29
OKT
29. oktober 2020

11 študentov DOBA Fakultete vključenih v mednarodni projekt

V mednarodni projekt WABSS 2020 je vključenih preko 600 študentov, od tega 11 študentov DOBA Fakultete, ki pod vodstvom mentorjev v mednarodnih timih pripravljajo predloge integracije ciljev trajnostnega razvoja za svetovno korporacijo Seventh ...
Preberite več
22
OKT
22. oktober 2020

Varni, kakovostni in zanesljivi online tečaji na DOBI

V Dobinem jezikovnem centru tudi v času pandemije zagotavljamo kakovostno in predvsem varno izvedbo tečajev tujih jezikov. Jezikovni tečaji se bodo začasno izvajali online.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli