Novice

Spremljajte naše novice
13
OKT
13. oktober 2020

Teden mobilnega učenja 12.-14. oktobra

Letos bodo v virtualnem tednu mobilnega učenja udeleženci razpravljali o izzivih, pred katera je zaradi razmer, povezanih s Covid-19,  postavljeno izobraževanje ter osvetlili možnosti za prihodnost učenja s tehnologijo.
Preberite več
10
OKT
10. oktober 2020

Odlična priložnost: odprt Erasmus razpis

DOBA Fakulteta in Višja strokovna šola sta nosilki Erasmus listin, ki omogočata našim študentom opravljanje študijskih obveznosti in praktičnega izobraževana v tujini. Erasmus mobilnost je edinstvena mednarodna izkušnja, ki bogati znanja in kompetence ...
Preberite več
09
OKT
09. oktober 2020

Najboljši po mnenju študentov

Dr. Tanja Sedej, dr. Tina Vukasović in Anton Kovačič so po mnenju študentov DOBA Fakultete in Višje strokovne šole DOBA naj učitelji v 2019/2020.
Preberite več
08
OKT
08. oktober 2020

V jezikovnem centru sodelujemo s podjetji tudi na področju online učenja tujih jezikov

DOBIN jezikovni center že 30 let predstavlja podjetjem zanesljivega partnerja na področju učenja tujih jezikov in tudi v času pandemije zagotavljamo kakovostno in predvsem varno izvedbo tečajev tujih jezikov.
Preberite več
08
OKT
08. oktober 2020

Zaključili smo prvi online program za inovativno izobraževanje online

Večina udeležencev se je v program vključila z željo po pridobitvi novih znanj na področju online izobraževanja in njihova pričakovanja so bila glede na zaključno anketo izpolnjena oziroma presežena.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli