Novice

Spremljajte naše novice
07. julij 2021

Direktorica DOBA Fakultete prejela gospodarskega oskarja

Jasna Dominko Baloh, direktorica DOBA Fakultete, je na včerajšnji 53. podelitvi nagrad Gospodarske zbornice Slovenije, ki je potekala v Poletnem gledališču Studenec pri Krtini, prejela nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2020.

Iz obrazložitve GZS
S sodobnim načinom vodenja, vključevanjem vseh zaposlenih v oblikovanje razvojnih ciljev, motiviranjem zaposlenih za doseganje skupnih ciljev, procesno organiziranostjo, spodbujanjem mrežne organiziranosti in odgovornosti, timskim delom, spodbujanjem inovativnosti ter približevanjem k misleči se organizaciji zagotavlja direktorica Jasna Dominko Baloh trajnostno rast DOBA Fakultete.

Jasna Dominko Baloh, direktorica DOBA Fakultete, je ob prejemu nagrade posebej poudarila, da uspešno zgodbo DOBA Fakultete sooblikujejo vsi – zaposleni, študenti, diplomanti, visokošolski učitelji, online mentorji in podjetja. Vsem deležnikom za soustvarjanje uspešne zgodbe izreka hvaležnost.

Ob vrsti nagrad, ki jih je direktorica Jasna Dominko Baloh prejela v preteklih letih, naj posebej izpostavimo, da je leta 2000 prejela najvišje državno priznanje RS na področju šolstva v Sloveniji za posebno uspešno vzgojno-izobraževalno, inovacijsko in organizacijsko delo na področju izobraževanja odraslih.

Nagrada GZS pomeni posebno priznanje, da naš trud ni neopažen. Je potrditev našega skupnega znanja, nenehnega učenja, skupne vizije in odgovornosti. Tudi v prihodnje bomo bogatili naš prostor z novimi znanji in inovativnimi oblikami izobraževanja.

Nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2020 so prejeli Marko Lukić, Lumar (drugi z leve), Marta Kelvišar, Adria Dom (tretja z leve), mag. Zdenko Zanoški, Frutarom Etol (prvi z desne), Jasna Dominko Baloh, DOBA Fakulteta (druga z desne). Nagrado sta podelila predsednik RS Borut Pahor in Tibor Šimonka, predsednik GZS.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli