Novice

Spremljajte naše novice
11. december 2019

DOBA Fakulteta je ponosna podpisnica Listine raznolikosti

10. 12. 2019, na svetovni dan človekovih pravic, je DOBA Fakulteta postala ponosna podpisnica Listine raznolikosti in se tako še nadalje zavezala k spoštovanju in razvoju raznolikosti.

DOBA Fakulteta, ki se ponaša s kar dvema mednarodnima akreditacijama online študija, v dinamično spreminjajočem se okolju sprejema odgovornost, ki jo narekujeta gospodarski in družbeni razvoj. V naših dodiplomskih, magistrskih programih in doktorskem programu študenti s sodobnimi načini študija pridobivajo uporabna znanja in razvijajo kompetence, ki jih znajo prenesti v najrazličnejša poslovna okolja. Na ta način širimo načela družbeno odgovornega ravnanja med študenti ter tako soustvarjamo prostor in okolje, v katerem živijo in delajo naši diplomanti – lokalno, regionalno, nacionalno in globalno, saj naši študenti študirajo iz kar 46 držav sveta.

DOBA Fakulteta se zaveda pomena raznolikosti, vključenosti in enakosti, ki od nekdaj predstavljajo vir napredka in razvoja pravičnejše družbe ter odpirajo način razmišljanja, ki resnično prispeva k trajnim rešitvam organizacij.

Več o listini >>

Podpis Listine raznolikosti     Listina raznolikosti

Foto: Peter Košenina

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli