Novice

HORUS 2019
04. december 2019

DOBA Fakulteta med finalisti za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2019

DOBA Fakulteti je med finalisti za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS, in sicer za strateško nagrado HORUS 2019, ki jo podeljuje IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti v sodelovanju s sofinancerji in številnimi podpornimi partnerji.

DOBA Fakulteta se vse bolj uveljavlja kot družbeno odgovorna in etična visokošolska institucija, ki želi delovati širše od svojega osnovnega poslanstva. Prav to nas je spodbudilo k sodelovanju za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS.

Prav tako širimo načela družbeno odgovornega ravnanja v poslovnem in družbenem okolju, v katerem delujemo in ga obenem soustvarjamo. Naši programi so praktični in uporabni, online izvedba pa omogoča fleksibilnost ter dostopnost znanja vsem, tudi prikrajšanim družbenim skupinam. Z našo raziskovalno dejavnostjo sodelujemo pri širjenju in izmenjavi znanja s skupnostjo in z gospodarstvom, z odzivom na aktualne družbene gospodarske razmere pa poskušamo delovati tudi kot sooblikovalci javnega mnenja o družbeno odgovornem in trajnostnem gospodarskem ravnanju.

Vse to DOBA Fakulteti omogoča širjenje družbene odgovornosti v lokalnem, regionalnem, nacionalnem ter mednarodnem okolju.

Zmagovalci bodo znani 17. decembra 2019 v Mariboru.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli