Novice

Spremljajte naše novice
18. januar 2024

DOBINA metoda poučevanja tujih jezikov - Odkrijte nov način učenja!

V več kot 30-letni tradiciji poučevanja tujih jezikih, številnih razvitih unikatnih jezikovnih programih in zadovoljnih udeležencih smo vse naše izkušnje in znanje strnili v DOBINO metodo poučevanja tujih jezikov, ki združuje najboljše iz treh svetov uspešnega poučevanja in učenja tujih jezikov - sproščeno učenje, kreativno metodo in Communicative Language Learning (CLL).

DOBINA metoda temelji na modernih spoznanjih o poučevanju tujih jezikov, in sicer na celostnem pristopu k poučevanju tujega jezika, na raznolikih in dinamičnih učnih aktivnostih ter na poudarjanju komunikacije in praktične rabe tujega jezika.

Kakšne koristi boste imeli udeleženci od DOBINE metode?

Sproščeno učenje za boljše rezultate

  • Hitrejše pridobivanje znanja: Glasba bo spodbudila sproščeno učenje, zaradi česar boste hitro in učinkovito pridobivali nova jezikovna znanja.
  • Odpravljanje strahu in blokad zaradi tujega jezika: S posebnimi tehnikami vam bodo predavatelji pomagali do učenja tujega jezika brez stresa, strahu in negativnega vzorca.
  • Povečanje koncentracije: Sproščeno učenje bo izboljšalo bo izboljšalo vašo koncentracijo in omogočila boljše osredotočanje na učno gradivo.

Kreativna metoda za igrivo učenje

  • Večja kreativnost: Aktivnosti, kot so igre, umetnost in ustvarjanje, bodo spodbudile kreativnost pri izražanju v tujem jeziku.
  • Večja motivacija za učenje: Igrive in kreativne metode poučevanja bodo povečale vašo  motivacijo in zanimanje za tuji jezik.

CLL metoda  za pristno komunikacijo

  • Praktična uporaba jezika: CLL metoda poudarja praktično uporabo jezika v resničnih situacijah, zaradi česar boste bolje obvladali komunikacijo v tujem jeziku.
  • Razvijanje komunikacijskih spretnosti: Naučili se boste komunicirati spontano in učinkovito v različnih situacijah.

Pridružite se nam že v spomladanskem semestru 2024 in odkrijte, kako lahko nova metoda spremeni vašo jezikovno pot in znanje.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli