Novice

Spremljajte naše novice
18. januar 2024

DOBINA metoda poučevanja tujih jezikov - Odkrijte nov način učenja!

V več kot 30-letni tradiciji poučevanja tujih jezikih, številnih razvitih unikatnih jezikovnih programih in zadovoljnih udeležencih smo vse naše izkušnje in znanje strnili v DOBINO metodo poučevanja tujih jezikov, ki združuje najboljše iz treh svetov uspešnega poučevanja in učenja tujih jezikov - sugestopedijo, kreativno metodo in Communicative Language Learning (CLL).

DOBINA metoda temelji na modernih spoznanjih o poučevanju tujih jezikov, in sicer na celostnem pristopu k poučevanju tujega jezika, na raznolikih in dinamičnih učnih aktivnostih ter na poudarjanju komunikacije in praktične rabe tujega jezika.

Kakšne koristi boste imeli udeleženci od DOBINE metode?

Sugestopedija za sproščeno učenje

  • Hitrejše pridobivanje znanja: Glasba bo spodbudila sproščeno učenje, zaradi česar boste hitro in učinkovito pridobivali nova jezikovna znanja.
  • Odpravljanje strahu in blokad zaradi tujega jezika: S posebnimi tehnikami vam bodo predavatelji pomagali do učenja tujega jezika brez stresa, strahu in negativnega vzorca.
  • Povečanje koncentracije: Sugestopedija bo izboljšala vašo koncentracijo in omogočila boljše osredotočanje na učno gradivo.

Kreativna metoda za igrivo učenje

  • Večja kreativnost: Aktivnosti, kot so igre, umetnost in uistvarjanje, bodo spodbudile kreativnost pri izražanju v tujem jeziku.
  • Večja motivacija za učenje: Igrive in kreativne metode poučevanja bodo povečale vašo  motivacijo in zanimanje za tuji jezik.

CLL metoda  za pristno komunikacijo

  • Praktična uporaba jezika: CLL metoda poudarja praktično uporabo jezika v resničnih situacijah, zaradi česar boste bolje obvladali komunikacijo v tujem jeziku.
  • Razvijanje komunikacijskih spretnosti: Naučili se boste komunicirati spontano in učinkovito v različnih situacijah.

Pridružite se nam že v spomladanskem semestru 2024 in odkrijte, kako lahko nova metoda spremeni vašo jezikovno pot in znanje.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli