Novice

Spremljajte naše novice
20. oktober 2020

ERASMUS+ tudi za mlade diplomante

Študenti in študentke, ne spreglejte možnosti opravljanja praktičnega usposabljanja Erasmus+ po zaključku študija (po diplomi, magisteriju).

Erasmus+ ponuja možnost opravljanja praktičnega usposabljana po zaključku študija. Pomemben pogoj, ki ga morate izpolnjevati, pa je, da se na izmenjavo prijavite še v času, ko ste študent (v zadnjem letu študija) in da vam na DOBI vašo izmenjavo še v času študija odobri Erasmus komisija.

Na prakso Erasmus+ lahko odidete in jo zaključite v roku enega letu od datuma diplomiranja. Minimalno trajanje prakse je 2 meseca, najdlje pa lahko na praksi ostanete 12 mesecev. Ob tem upoštevajte, da ste na eni stopnji študija upravičeni, vključno z obdobjem prakse Erasmus po zaključku študija, do največ 12 mesecev izmenjave. Upravičeni ste do Erasmus+ mesečne dotacije in dodatka za Erasmus+ praktično usposabljanje.

Izkoristite možnost izmenjave Erasmus+ za prakso po zaključku študija in si tako pridobite mednarodne izkušnje in reference.

Razpis in prijavnice za DOBA Fakulteto najdete na spletni strani,

razpis in prijavnice za Višjo strokovno šolo pa na tej povezavi.

Ne spreglejte, rok prijave je 30. 11. 2020.

Več informacij o Erasmus mobilnostih lahko dobite pri Erasmus koordinatorici Tini Klun, ki je dosegljiva na tina.klun@doba.si

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli