Novice

Spremljajte naše novice
05. april 2021

Informativni dnevi DOBA Fakultete in Višje strokovne šole

Na Dobi tudi v tem izjemnem času intenzivno razmišljamo o tem, kako bo izgledal svet v prihodnosti ter kakšna znanja in kompetence potrebujejo zaposleni, da bi uspevali v njem. Zagotovo vam bo visoka izobrazba omogočila ohranitev delovnega mesta, napredovanje, lahko pa tudi nove poklicne možnosti doma ali v tujini.

Ste pripravljeni na DOBO, ki bo zagotovo glede na trenutno situacijo zahtevala nova znanja?

Na DOBI smo do novega znanja in diplome pomagali že 9.066 diplomantom, kar jim je omogočilo napredovanje v službi ali ohranitev le-te. Tudi vas vabimo, da se vključite v enega od sodobnih študijskih programov, v katerih boste razvili ključne kompetence, ki so pomembne za razvoj kariere na vašem poklicnem področju in za uspešno delo v prihodnjem desetletju.

Pridružite se nam na informativnih dneh ter si oglejte predstavitev študijskih programov in predvsem Dobin model online študija, po katerem letos nemoteno študira več kot 1.450 študentov.

Na DOBA Fakulteti in Višji strokovni šoli DOBA ponujamo kar 19 akreditiranih in javnoveljavnih študijskih programov.

⬇ Kliknite na spodnjo fotografijo in preverite termine ter si rezervirajte vaš čas. Vaša prihodnost je odvisna od tega, kakšne odločitve sprejemate danes. ⬇

       

»Zahvaljujem se vam za zelo zanimiv informativni dan. Z lastnimi izkušnjami ste mi odprli nove poglede na online študij in mi ga približali. Veselim se študija.« Nejka, udeleženka informativnega dne

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli