Novice

Spremljajte naše novice
17. januar 2023

Izjemna priložnost: ERASMUS mobilnost tudi za diplomante

Erasmus+ ponuja možnost opravljanja praktičnega usposabljana po zaključku študija. Pomemben pogoj, ki ga morate izpolnjevati, pa je, da se na izmenjavo prijavite še v času, ko ste študent (v zadnjem letu študija) in da vam na DOBI vašo izmenjavo še v času študija odobri Erasmus komisija.

Na prakso Erasmus+ lahko odidete in jo zaključite v roku enega letu od datuma diplomiranja. Minimalno trajanje prakse je 2 meseca, najdlje pa lahko na praksi ostanete 12 mesecev. Ob tem upoštevajte, da ste na eni stopnji študija upravičeni, vključno z obdobjem prakse Erasmus po zaključku študija, do največ 12 mesecev izmenjave. Upravičeni ste do Erasmus+ mesečne dotacije in dodatka za Erasmus+ praktično usposabljanje.

Izkoristite možnost izmenjave Erasmus+ za prakso po zaključku študija in si tako pridobite mednarodne izkušnje in reference. Rok prijave je podaljšan do zapolnitve mest.

>> Razpis in prijavnice

Več informacij o Erasmus mobilnostih lahko dobite pri Erasmus koordinatorici Nini Turčin, ki je dosegljiva na nina.turcin@doba.si

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli