Novice

Spremljajte naše novice
15. november 2023

Mlada diplomantka na praksi v Zagrebu

„Moje praktično izobraževanje je potekalo na Hrvaškem, natančneje v Zagrebu v marketinški agenciji ASCANIUS MEDIA D.O.O., v obdobju dveh tednov. Praksa je bila razdeljena na virtualni in na fizični del: prva dva dni sem virtualno spoznavala svoje delo, ki ga bom opravljala med prakso, v fizičnem delu pa sem se z delom dejansko soočila.

Moje delovne naloge v času praktičnega izobraževanja so bile pregled in predstavitev trenutnih marketinških strategij in kampanj, izvedenih s strani agencije za različne stranke, predstavitev trenutnih marketinških kampanj, raziskovanje marketinške strategije in načrtovanja, načrtovanje in dodeljevanje proračunov ter sodelovanje pri spremljanju stroškov, da se zagotovi skladnost z načrtovanimi finančnimi viri, sodelovanje pri razvoju vsebin za različne platforme, vključno s spletnimi stranmi, blogi, družbenimi omrežji in drugimi kanali ter m, priprava poročil o rezultatih in vplivih marketinških dejavnosti, predstavljenih vodstvu agencije in strankam.

Izkušnja prakse v tujini omogoča študentom neprecenljivo priložnost za osebno rast in razvoj. Omogoča spoznavanje nove kulture, navad, jezika in načina življenja, kar odpira pogled na svet in razvija medkulturno razumevanje. Poleg tega omogoča Erasmus študentom razširjanje akademskega znanja z drugačnimi pristopi in metodami izobraževanja. To bogati študijsko izkušnjo in omogoča pridobivanje novih znanj in veščin, ki jih morda ni mogoče dobiti v domačem okolju. Praksa v tujini je to odlična priložnost za širjenje socialnega kroga in vzpostavljanje mednarodnih prijateljstev, kar prispeva k večji medkulturni občutljivosti in raznolikosti v miselnosti.”

Vas zanima več? Preberite …

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli