Novice

Spremljajte naše novice
03. april 2020

Na Dobi izobraževanje poteka nemoteno

V teh izjemnih časih se okoli 1700 študentov in udeležencev programov DOBA Fakultete, Višje strokovne šole in jezikovnega centra nemoteno izobražuje.

Študentje online študija, ki so vključeni v devetih programih na DOBA Fakulteti in sedmih programih Višje strokovne šole DOBA svoje obveznosti opravljajo nemoteno, brez prekinitev.

Preberite osebne izkušnje študentov, kako uspešno usklajujejo delo na daljavo in online študij. 

Študente Višje strokovne šole, ki so študirali v redni, izredni ali kombinirani obliki študija, smo začasno preusmerili v online obliko. Prav tako pa smo uspešno začeli tudi z izvajanjem jezikovnih tečajev za posameznike in podjetja online.

Ključ do uspeha pri študiju je podpora, zato za nemoten potek pedagoških in strokovnih procesov tekom študija še naprej skrbijo učitelji, online mentorji, strokovni sodelavci DOBE in tehnična podpora, ki so za študente dosegljivi v virtualnem učnem prostoru vsak dan.

Online študij na DOBI ponuja študentu več kot le posnetke predavanj. Na DOBI izvajamo programe v celoti online, brez fizičnega kontakta med študentom in profesorjem, online študij poteka v virtualnem okolju, ki omogoča komunikacijo med študenti, profesorji in online mentorji. Tako v virtualnem okolju študentje dostopajo do gradiv, študijskih aktivnosti in nalog, do komunikacijskih orodij.

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli