Novice

Spremljajte naše novice
06. januar 2021

Na Dobi se lahko tujega jezika naučite online

Dobini online tečaji so enako kakovostni kot tečaji v živo.

To potrjuje kar 115 udeležencev, ki so trenutno vključeni v naše online tečaje nemščine, angleščine (izvajamo jih tudi za podjetja), ter tudi odzivi udeležencev v spletnih učilnicah, kjer je popoldan in zvečer prava gneča. In samo na online tečaju je mogoče, da se hkrati skupaj učijo udeleženci iz Beltincev, Nove Gorice in Ljubljane. 

Kako potekajo Dobini online jezikovni tečaji

#1 DOBINA spletna učilnica ponuja možnost učenja »3v1« – live online srečanja, klepet in izmenjavo gradiv. Vse ure izvedemo live online s predavatelji, posebej izobraženimi za takšen način poučevanja.
#2 V Klepetu lahko svojemu predavatelju pošiljate vprašanja o predelani snovi, domači nalogi itd. Če nečesa ne razumete, lahko kadarkoli kontaktirate svojega predavatelja in pomagal vam bo v najkrajšem možnem času.
#3 V Datotekah so vam na voljo povzetki srečanj in dodatna gradiva. Gradiva si lahko snamete, natisnete … lahko pa tudi sami naložite svoje naloge. Tako boste vedno imeli vse, kar potrebujete za tečaj, pri roki.
#4 Pred, med in po tečaju vam je na voljo tehnična pomoč. DOBA vam poleg tega zagotovi brezplačno aplikacijo in vaš oseben dostop do spletne učilnice.
#5 V Objavah lahko skupaj z drugimi udeleženci predebatirate skoraj vsako jezikovno dilemo. Objavo vidijo samo udeleženci vaše skupine. Tako niste nikoli prepuščeni sami sebi, temveč ste vedno v stiku z drugimi udeleženci online tečaja.

»Udeleženci se v online jezikovnih tečajih aktivno učijo tujega jezika, sodelujejo, govorijo, poslušajo in gledajo video posnetke, oddajajo pisne naloge itd. – skratka, učimo se, kot da bi bili v predavalnici.« Ema Peršak, online predavateljica

Vsi, ki bi se želeli vključiti v naše kakovostne online jezikovne tečaje že februarja 2021, si lahko svoje mesto rezervirate že zdaj:

Poglejte si utrinek prednovoletnega srečanja udeležencev Dobinih online jezikovnih tečajev >> 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli