Novice

Spremljajte naše novice
15. oktober 2020

Na Dobi študijski proces poteka nemoteno, izobraževanje odraslih je prilagojeno

Izvajanje izobraževalnih programov na Dobi po sklepu ministrice za izobraževanje, znanost in šport zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenje COVID19:

DOBA Fakulteta - Študijski proces poteka nemoteno. Študenti v devetih dodiplomskih, magistrskih in doktorskih programih DOBA Fakultete študirajo online. 

Višja strokovna šola DOBA - Študijski proces za študente v šestih online študijskih programih poteka nemoteno. Študenti, ki študirajo v redni, izredni ali kombinirani obliki študija, bodo začasno preusmerjeni v online študij.

Jezikovni center DOBA - Jezikovni programi se bodo začasno izvajali online. 

Središče za samostojno učenje, Borza znanja in Univerza za tretje življenjsko obdobje - Središče za samostojno učenje, Borza znanja in Univerza za tretje življenjsko obdobje so do preklica zaprti. Načrtovana delavnica Kaligrafija, ki bi morala biti v sredo, 22. oktobra, je odpovedana. Nov termin bo objavljen naknadno. 

Vsi udeleženci boste o spremembah obveščeni, spremljajte obvestila. 

O online študiju na Dobi 

Ključ do uspeha pri študiju je podpora, zato za nemoten potek pedagoških in strokovnih procesov tekom študija še naprej skrbijo učitelji, online mentorji, strokovni sodelavci DOBE in tehnična podpora, ki so za študente dosegljivi v virtualnem učnem prostoru vsak dan.

Online študij na DOBI ponuja študentu več kot le posnetke predavanj. Na DOBI izvajamo programe v celoti online, brez fizičnega kontakta med študentom in profesorjem, online študij poteka v virtualnem okolju, ki omogoča komunikacijo med študenti, profesorji in online mentorji. Tako v virtualnem okolju študentje dostopajo do gradiv, študijskih aktivnosti in nalog, do komunikacijskih orodij.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli