Novice

Spremljajte naše novice
09. december 2020

Podelitev diplom 447 diplomantov in magistrom

Najpomembnejši dogodek vsakega študenta je diplomiranje. To je trenutek ponosa, sreče in veselja vseh – študenta, njegovih bližnjih in seveda fakultete, profesorjev in online mentorjev.

Letos je na DOBA Fakulteti diplomirala trinajsta generacija diplomantov dodiplomskih programov in deseta generacija diplomantov magistrskih programov. Podelili bomo kar 346 diplom diplomantom iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Na Višji strokovni šoli DOBA, kjer je diplomirala že 20. generacija diplomantov Višje strokovne šole DOBA, pa bomo podelili 101 diplomo diplomantom višje šole. Vsem iskreno čestitamo.

Žal se zaradi epidemije COVID-19 letos z našimi diplomanti ne moremo srečati na svečanosti ob podelitvi diplom, zato jim bomo diplomsko listino in prilogo k diplomi poslali po pošti. Ne glede na situacijo smo na DOBI poskrbeli, da bo izročitev diplome izvedena na čim bolj svečan način, in sicer:

  • Z video nagovorom dekana DOBA Fakultete prof. dr. Rasta Ovina in direktorice DOBA Fakultete Jasne Dominko Baloh.
  • Z video nagovorom ravnateljice Višje strokovne šole DOBA, Helene Vogrinec.
  • Kuverta, v kateri bodo prejeli diplomsko listino, je izdelana iz okolju prijaznih materialov in 100% biorazgradljiva.
  • Diplomanti DOBA Fakultete bodo na kuverti našli besedilo himne DOBA Fakultete, avtorja Toneta Partljiča, pisatelja in dramatika iz Maribora. Melodijo za himno je pripravil glasbeni pedagog in znameniti dirigent, gospod Simon Robinson. Melodiji lahko prisluhnite v ozadju video nagovorov dekana in direktorice.

ziva clanek  direktorica nagovor  

Vsem Dobinim diplomantom želimo, da jim ta dan, ko bodo prejeli diplomo, ostane v lepem spominu. Veseli bomo, če bodo ta trenutek delili tudi z nami in nam poslali kakšno fotografijo.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli