Novice

Spremljajte naše novice
07. oktober 2019

Naj predavatelj in naj online mentor študijskega leta 2018/2019

Že enajsto leto zapored ste študentje izbirali vaše najljubše – naj predavatelja in naj online mentorja študijskega leta. Nagrado in laskav naziv sta si letos prislužila mag. Klemen Žibret in mag. Bojan Krajnc.

Naj predavatelj po vašem izboru je mag. Klemen Žibret

Mag. Klemen Žibret predava v programu Poslovni sekretar predmeta Sodobno vodenje pisarne in Osnove upravljanja in organizacija poslovanja.

Naj predavatelj na DOBI po vašem izboru je mag. Klemen ŽibretMag. Žibret je ob pridobitvi laskavega naziva zapisal: »Dovolite, da se najprej zahvalim vsem študentom, ki so glasovali zame. Biti izbran za naj predavatelja na VSŠ DOBA je velika čast in priznanje. Je pokazatelj, da si na pravi poti, hkrati pa velika zaveza, da nadaljuješ v zastavljeni smeri. Kot predavatelj sem zavezan k razumljivim predavanjem, ki jih prepletam s praktičnimi primeri, predvsem pa želim pri študentih spodbujati kritično razmišljanje. Želim, da študent postane razmišljujoč posameznik, ki kritično ocenjuje vsebine. Le-to bo bodočemu diplomantu omogočalo prinašati dodano vrednost v delovno okolje, v katerem bo zaposlen

Vaš naj online mentor je mag. Bojan Krajnc

Mag. Bojan Krajnc predava in mentorira v programu Ekonomist predmeta Organizacija in menedžment podjetja ter Ekonomija in mentorira predmet Ekonomika podjetja v programu Informatika.

Vaš naj online mentor na DOBI je mag. Bojan KrajncMag. Krajnc je ob razglasitvi povedal: »Za izbiro naj mentorja s strani študentov sem zelo hvaležen. Še posebno me veseli, da so prepoznali mojo odzivnost in odprt osebni odnos kot dodano vrednost, ki jim olajša delo pri predmetu in prispeva tudi k večji kakovosti njihovih nalog. Pohvalim lahko njihov angažma pri delu in številne koristne vsebine, ki so jih delili drug z drugim. Tudi nivo individualnih in timski nalog je na visokem nivoju. Verjamem, da je tudi dobra interna komunikacija z vodstvom pripomogla pri izboru študentov.«

Čestitke obema.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli