Novice

Spremljajte naše novice
12. oktober 2018

Najboljši po mnenju študentov Višje strokovne šole

Že deseto leto zapored ste študentje izbirali vaše najljubše – naj predavatelja in naj online mentorja študijskega leta.

Nagrado in laskav naziv sta si letos prislužili dr. Suzana Golobb Strmšek in mag. Sonja Zelnik.

Predstavljamo vam najboljši:

Naj predavateljica po vašem izboru je dr. Suzana Golobb Strmšek

Dr. Suzana Golobb Turk je doktorica znanosti s področja socialne pedagogike, ki posameznika usmerja v refleksijo in analizo socialnih pojavov, institucij in strokovnega delovanja v socialnem kontekstu njegovega življenjskega prostora, v procesu vseživljenjskega učenja s poudarkom na medkulturnem in antidiskriminatornem delu. Z Višjo strokovno šolo na Dobi sodeluje že od začetka njenega delovanja, torej vseh 20  let.

Na višji strokovni šoli na Dobi v programih Poslovni sekretar in Velnes poučuje predmet Poslovno komuniciranje.

Naj Dobina predavateljica po vašem izboru je dr. Suzana Golobb Strmšek'Po več kot dvajsetih letih sodelovanja z Višjo strokovno šolo Doba, je naziv naj predavateljice zame ponovna in najpomembnejša potrditev kakovosti mojega predavateljskega dela. Spodbuda in potrditev, da smo v predavalnicah uspeli zgraditi odnos součenja. Hvaležna sem, ker drug v drugem puščamo pozitivne sledi. Kot predavateljica se zavedam, da tega ne prinaša le bogastvo deljenega znanja, ampak predvsem naša iskrena, odprta in jasna odnosna komunikacija. Skoznjo gradimo pozitivno skupnost učečih, ki raziskujejo, se medsebojno spodbujajo ter so-ustvarjajo možnosti za razvoj v vsakodnevnih situacijah. Relevantne, v osebni in poklicni praksi uporabne učne vsebine, podkrepljene s pozitivnim samozavedanjem ter pogumom za odkrivanje lastnih skritih potencialov so najboljša popotnica za življenje in delovanje v poklicni in širši družbeni praksi. Dragi, študentje, hvala vam za podeljen laskavi naziv. Tudi vam sporočam: ostanite pogumni, učljivi. Verjamem v vas!'

Vaša naj online mentorica je mag. Sonja Zelnik

Mag. Sonja Zelnik je magistrica znanosti s področja davčnega prava in direktorica lastnega podjetja, ki se ukvarja z davčnim, poslovnim in finančnim svetovanjem ter računovodskimi storitvami.

Naj Dobina online mentorica je mag. Sonja ZelnikNa višji strokovni šoli na Dobi v programu Ekonomist poučuje predmeta Temelji računovodstva in Računovodstvo za samostojne podjetnike ter v programu Poslovni sekretar predmeta Računovodstvo in finančno poslovanje in Informacijska tehnologija in podatki.

Ob podelitvi nagrade je povedala:

'Izbira za naj mentorja, me navdaja s ponosom in hkrati vzpodbuja, da nadaljujem in še nadgrajujem svoje delo in sodelovanje s študenti. Veseli me.'

Čestitke obema!

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli