Novice

Spremljajte naše novice
18. marec 2021

NOVO v Sloveniji! Velnes maser

Ne spreglejte predvpisa na brezplačen študijski program za izpopolnjevanje na področju višjega strokovnega izobraževanja Velnes maser/maserka. Študijski program je javno veljaven in ovrednoten s 30 KT po ECTS. Traja 672 ur.

Študijski program je namenjen zaposlenim v velneški dejavnosti in kozmetičnih ter masažnih salonih, ki imajo primerno temeljno izobrazbo (tako stopnjo kot smer) in ki bodo s pomočjo predlaganega programa nadgradili poklicno-specifična znanja in strankam ponujali dodatne storitve. Namenjen je tudi posameznikom, ki trenutno niso zaposleni, si pa morajo pridobiti za čas študija pogodbo za opravljanje praktičnega usposabljanja v podjetju na ustreznem delovnem mestu s področja velnesa, kozmetike, kozmetologije, športa, kineziologije, fizioterapije, zdravstva, medicine, delovne terapije.

V študijski program se lahko vpiše, kdor ima: 
1. zaključen višješolski študijski program višjega strokovnega izobraževanja s področja velnesa ali kozmetike ali visokošolski program s področja kozmetike, kozmetologije, športa, kineziologije, fizioterapije, zdravstva, medicine ali delovne terapije in
2. najmanj eno leto delovnih izkušenj v velneški, kozmetični ali ustrezni hotelirsko turistični dejavnosti in 
3. pogodbo o zaposlitvi v velneški, kozmetični ali ustrezni hotelirsko turistični dejavnosti ali pogodbo o izvajanju praktičnega izobraževanja za velnes maserja/maserko.


Kraj izvedbe predavanj in vaj: Ljubljana (Višja šola za kozmetiko in velnes)
Praktično izobraževanje: v podjetjih


Študijski program je brezplačen, saj bo izvedba v celoti krita iz projekta MUNERA 3  (http://www.munera3.si/o-projektu/).
Celoten študijski program je dostopen na naslednji povezavi (https://www.pinpiu.si/wp-content/uploads/2021/01/velnes-maser_maserka.pdf)

Vabilo >> 
Obrazec za predvpis >>

 

                          

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli