Novice

Spremljajte naše novice
18. september 2019

Ob vpisu v program Velnes 288,00 EUR popusta - prvi predmet brezplačno

Zagotovo se sprašujete, kako biti v poplavi ponudbe velneških storitev konkurenčni, boljši od drugih? Odgovor in odličnost poiščite v Dobinem Višješolskem strokovnem programu Velnes.

V Dobinem sodobnem izobraževalnem programu boste pridobili uporabna znanja za spodbujanje zdravega načina življenja in svetovanje posameznikom, konkurenčni boste tudi v turističnih dejavnostih. Poleg znanj o vodenju, trženju, svetovanju in organiziranju dejavnosti boste pridobili znanja iz zdrave prehrane, medicinskega velnesa, telesne aktivnosti, zdravja, osebnostne rasti in sprostitve …

Danes se vedno bolj zavedamo pomena zdravega načina življenja, zdrave prehrane in pomena vsakodnevnih telesnih in duševnih aktivnosti. Velnes je tako ena izmed najhitreje rastočih panog v svetu zdravega življenja in temu trendu smo se odzvali tudi na Dobi z drugačnim, sodobnejšim načinom izobraževanja, ki zagotavlja specializirano znanje s področja organiziranja in načrtovanja velneških storitev.

Prednosti, ki jih boste v sodobnem programu pridobili:

  • Imeli boste odlične možnosti za razvoj kariere na področju velnesa.
  • Znali boste voditi, organizirati, promovirati in svetovati na področju velnesa.
  • Znanje boste pridobivali na podlagi praktičnih primerov.
  • Pridobili boste znanja za strokovno in osebno rast ter možnosti za zaposlitev v perspektivni panogi.
  • Po študiju boste pripravljeni za učinkovito strokovno delo v velneških centrih.
  • Znali boste tržiti velneške storitve in spoznali boste najnovejše velneške trende.

Kako uredite vpis 

  • Izpolnite PRIJAVNICO
  • Priložite dokazila – overjeno kopijo spričevala o opravljeni maturi ali zaključnem izpitu
  • Vse skupaj pošljite na DOBA, Prešernova ulica 1, 2000 Maribor (lahko prinesete tudi osebno, v tem primeru ne potrebujete overjene kopije spričevala in je dovolj original spričevalo na vpogled)

Si želite svoje izkušnje na področju Velnesa pridobiti v tujini? 

Na Višji strokovni šoli Doba krepimo mednarodno sodelovanje. Smo nosilci listine Erasmus, ki omogoča našim študentom opravljanje praktičnega izobraževana v tujini. Delovne izkušnje v tujini so dragocene.

'Podpora ljudi okoli mene, tako domačih kot ERASMUSA, mi je dajala dodaten pogum, da sem sprejela odločitev naslednje tri mesece svojega življenja preživeti na Fuerteventuri, kjer sem dobila mesto za praktično izobraževanje v najboljšem hotelu na otoku. Brez težav sem prejela tudi Erasmusovo štipendijo, ki je bila krepka finančna injekcija za lažje življenje daleč od doma in dobra varnostna mreža za kakršnekoli finančne zagate. Oborožena z vsem naštetim in dobro mero ambicije sem se tako podala, čemur danes pravim, najboljši izkušnji svojega življenja naproti.' Nastja Vrhnjak, študentka programa Velnes

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli