Novice

Spremljajte naše novice
07. april 2020

Online tečaji tujih jezikov

Tudi jezikovni tečaji so se preselili online. Vse jezikovne tečaje, ki so potekali klasično na Dobi in v podjetjih, izvajamo sedaj v online obliki.

Kako potekajo online tečaji?

  • V živo se s predavateljem srečate online 2-krat tedensko. Individualno vam je predavatelj na voljo tudi na online govorilnih urah za vsa vaša vprašanja in povratne informacije.
  • Udeleženci sami dnevno razporejate svoj čas učenja.
  • Učite se v prijaznem okolju vašega doma, s strokovnim in sproščenim timom predavateljev, ki vas budno spremlja in motivira.
  • Med samimi srečanji samostojo opravljate naloge, ki vam jih pripravi predavatelj. Za vsa vprašanja med samimi srečanji vam je predavatel na voljo v klepetu. Odgovor boste dobili v roku 24 ur.

Na področju online izobraževanja smo na DOBI orali ledino, saj ga izvajamo že več kot 20 let. Na Višji strokovni šoli smo pričeli uvajati online študij leta 1999 v programu Poslovni sekretar, kasneje smo pričeli z izvajanjem online programov na DOBA Fakulteti. Danes na Višji strokovni šoli izvajamo 5 online programov in 9 online programov v treh jezikih na DOBA Fakulteti. Smo tudi edina fakulteta v jugovzhodni Evropi  z dvema mednarodnima akreditacijama kakovosti online študija.

Jezikovni center se tako pridružuje ostalim področjem DOBE, kjer online izobraževanje izvajamo že vrsto let. Na DOBI vemo, kakšno je kakovostno online izobraževanje. Preizkusite ga tudi sami. Izberite jezik in tečaj, ki vas zanima, na povezavi ali nam pišite – z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Vpis v tečaje traja samo še v tem tednu zato pohitite.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli