Novice

Spremljajte naše novice
01. december 2021

Prispevajmo k nasmehom otrok – tradicionalna dobrodelna akcija

V decembrskem času pogosto postanemo bolj čustveni in prepoznamo, kako srečni smo lahko, da imamo okrog sebe prave ljudi. Vsi pa žal nimajo takšne sreče. Verjetno bi si vsi želeli svet, kjer otroci ne bi bili primorani preživljati svojih dni v Materinskem domu in sprejemati pomoči, ker so žrtve nasilja in zlorab.

Vabimo vas, da se pridružite akciji zbiranja novih igrač in šolskih potrebščin ter v veliko skrinjo na DOBI prispevate po svojih močeh. Igrače in šolske potrebščine lahko oddate na sedežu šole DOBA, v glavni avli v prvem nadstropju, vsak delavnik v času od 1. 12. do 20. 12. 2021.

Bi morda želeli poklon za otroke poslati po pošti? Tudi to lahko storite. Vaše igrače in šolske potrebščine pričakujemo na naslovu DOBA, Prešernova ulica 1, 2000 Maribor. Če želite, lahko paket pošljete tudi na naše stroške (ob pošiljanju opozorite, da bo stroške pošiljanja poravnal prejemnik).

Tudi letos pa nismo pozabili na mamice otrok. Njih bo obdarila DOBA. 

Vsi, ki boste prispevali poklon za otroke, boste sodelovali v žrebanju za praktične nagrade (ne pozabite torej pripisati svojih podatkov). Kontaktna oseba: Nina Žugman, nina.zugman@doba.si  

Sodelujte v dobi dobrodelnosti in pomagajte pri ohranjanju radosti in optimizma v otroških srcih.

Na DOBI celo leto poteka projekt »Štirje letni časi solidarnosti«. Čez leto smo pomagali že Zvezi prijateljev mladine Maribor, Zavetišču za živali Maribor, prispevali smo Rdečim noskom, v projektu Botrstvo, v projektu Vida za tople obroke starostnikov … Ta december pa ponovno začenjamo s tradicionalno dobrodelno akcijo in poskušamo pomagati otrokom. Družbena odgovornost in humanitarnost na DOBI

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli