Novice

Spremljajte naše novice
05. oktober 2021

Priznanje Višje strokovne šole za najboljšo predavateljico v študijskem letu 2020/2021

Na DOBI sodeluje pri študijskem procesu več kot 210 učiteljev in predavateljev, ki s svojim zavzetim in odličnim pedagoškim delom, z uvajanjem sodobnih učnih metod in pristopov, ki spodbujajo aktivnost študentov, zvišujejo kakovost študijskih rezultatov.

Priznanje in laskav naziv si je letos prislužila predavateljica nemškega jezika mag. Aleksandra Čeh.

Ob izboru in pridobitvi naziva je zapisala:

Mag. Aleksandra Čeh predava predmete nemškega jezika na Višji strokovni šoli

»Da so me študenti izbrali za naj predavateljico VSŠ, sem bila vsekakor presenečena in počaščena. To je spodbuda in hkrati potrditev, da svoje delo opravljam dobro. Veseli me, da so študenti prepoznali mojo odprtost in sproščeno komunikacijo, ki sta zelo pomembna dejavnika pri učenju. V pozitivnem in sproščenem okolju, kjer se sam dobro počutiš, je učenje kakovostnejše in pozitivnejše. Iskrena hvala za ta laskav naziv, ki mi pomeni motivacijo za nadaljnje delo. Tudi vam se zahvaljujem za srčnost in hvaležnost ter za zavzetost za vestno opravljanje nalog.«

Najboljši predavateljici se zahvaljujemo za njeno angažiranost in strokovnost, ki jo cenijo tudi naši študenti. S svojim delom in strokovnim znanjem je študente obogatila z znanjem in kompetencami, ki jih potrebujejo za razvoj svoje kariere.

Za naziv ji čestitamo.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli