Novice

Spremljajte naše novice
06. april 2020

Prost in odprt dostop do publikacij DOBA Fakultete

Kot družbeno odgovorna izobraževalna ustanova se zavedamo odgovornosti, da tudi v tem času izpolnjujemo svoje poslanstvo, da širimo znanje. Zato DOBA Fakulteta omogoča prost in odprt dostop do svojih publikacij. Veselilo nas bo, če boste med navedenimi našli vire in informacije, ki vam lahko koristijo pri vaših raziskavah.

E-REVIJA MEDNARODNO INOVATIVNO POSLOVANJE

Revija Mednarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management izhaja dvakrat letno in prinaša prispevke raziskovalcev predvsem iz srednje Evrope in jugovzhodne Evrope. Ob koncu leta 2019 je izšla tudi tematska številka, ki obravnava prakso in izzive online študija.

Zainteresirane avtorje vabimo, da nam pošljejo prispevke za objavo. Mednarodno inovativno poslovanje je revija z dvojno slepim recenzijskim postopkom in je uvrščena na seznam revij ARRS tako, da se objava v njej upošteva kot objava v mednarodnih indeksiranih revijah. Revija je indeksirana v bazah DOAJ in RePEc – EconPapers, vsak članek je opremljen z DOI številko, ki je registrirana pri Crossref, urejanje in izdajanje revije pa poteka preko OJS PKP odprtokodnega sistema za urejanje in objavljanje revij.

Dostop do e-revije ↗

ZNANSTVENE MONOGRAFIJE

Znanstvene monografije DOBA Fakultete vsebujejo prispevke s področij ekonomije, menedžmenta in visokošolskega izobraževanja ter on line študija. Avtorji sestavkov v monografijah so zaposleni in pogodbeni visokošolski učitelji DOBA Fakultete ter sodelavci fakultete – strokovnjaki za posamezna področja.

Dostop do monografij ↗

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli