Novice

Spremljajte naše novice
18. avgust 2023

Prosta mesta za redni študij na VSŠ DOBA

Poslovni sekretarji igrajo pomembno vlogo pri organiziranju, usklajevanju ter vzdrževanju potrebnih komunikacijskih in administrativnih tokov znotraj organizacij. Njihovo delo je raznoliko in zahteva širok spekter spretnosti ter znanja.

Poklic je dinamičen in zahteva raznoliko znanje ter veščine, kot so organizacijske sposobnosti, komunikacijske veščine, strokovno znanje o administraciji in tehnologiji ter sposobnost prilagajanja različnim situacijam. Poslovni sekretarji so nepogrešljivi členi vsake organizacije, saj omogočajo gladko delovanje in učinkovito komunikacijo znotraj in zunaj podjetja.

Na VSŠ DOBA že 25 let izvajamo študijski program Poslovni sekretar. V programu je do danes diplomiralo 2362 diplomantov.

Zakaj izbrati študij na Višji strokovni šoli DOBA?

  • Prilagodljiv urnik: Na programu imate le dva predmeta hkrati, kar omogoča učinkovito usklajevanje s študijem in morebitnim delom. Predavanja in vaje so razporejena tako, da omogočajo delo ob študiju.
  • Manj stresnih izpitov: Študij je usmerjen v sprotno delo, kar pomeni, da ne doživljate stresnih izpitnih obdobij. S tem se lahko bolj osredotočite na pridobivanje znanja in napredovanje.
  • Osebna svetovalka za študij: Pri študiju vam bo v pomoč osebna svetovalka, ki vam bo pomagala pri reševanju vprašanj in izzivov, s katerimi se srečujete med študijem.

 Od 25. 8. do 31. 8. se lahko še prijavite na prosta vpisna mesta v program Poslovni sekretar – redni študij. Ne zamudite priložnosti za brezplačen študij. >> Vpis

Za morebitna vprašanja vam je na voljo ga. Petra Hanžel, koordinatorka v službi za študentske zadeve, na telefonski številki 02 228 38 76 ali preko elektronske pošte na petra.hanzel@doba.si.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli