Novice

Spremljajte naše novice
12. julij 2019

Štirje letni časi solidarnosti: pomlad in poletje

Na DOBI v sklopu družbene odgovornosti izvajamo projekt »Štirje letni časi solidarnosti«, ki zajema več dobrodelnih aktivnosti.

V prvi polovici leta 2019 smo v organizaciji Tima za trajnost poslovanja izvedli aktivnosti v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine, Društvom center za pomoč mladim in Zavetiščem za živali Maribor.

Za eno leto smo poslati botri petim otrokom in mladostnikom iz družin v stiski, v sklopu projekta Botrstvo Zveze prijateljstev mladine Ljubljana Moste-Polje. Doslej so vsem zaposlenim DOBE srca ogrela pisma »naših« otrok, ki jim omogočamo obšolske dejavnosti, izlete, šolske potrebščine, …

Povezali smo se tudi z Zvezo prijateljev mladine Maribor, ki organizirajo letovanja, zdravstvena letovanja in mednarodna letovanja za otroke Podravja (območje Maribor, Ptuj, Slovenska Bistrica, Ormož in Lenart). Na DOBI smo dvema otrokoma omogočili obmorsko letovanje na morju, v Poreču.  

Doživljajskemu igrišču Društva Center za pomoč mladim smo podarili material za lesni kotiček, pripomočke za likovno ustvarjanje in mivko za njihov velik peskovnik.

Prav tako pa so se zainteresirani zaposleni udeležili tečaja za sprehajanje psov v zavetišču za živali.

Družbeno odgovorno ravnanje je sestavni del Dobine poslovne filozofije in se odraža v odnosu do študentov, profesorjev in mentorjev ter v odnosu do družbe in okolja.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli