Novice

Spremljajte naše novice
29. september 2020

Študent DOBA Fakultete razvil aplikacijo Whendly

Praktičnost študijskih programov in predmetov je ena ključnih posebnosti e-študija na DOBA Fakulteti. In kar 70 % posameznega predmeta je namenjenega reševanju konkretnih poslovnih izzivov oz. pripravi aplikativnih projektov.

Tako je tudi Tom Šfiligoj lani v 3. letniku dodiplomskega študija pri predmetu Inovativni in inovacijski management v sklopu timske naloge predlagal inovativno idejo - aplikacijo za iskanje športnega partnerja - za katero je napisal točen opis, specifikacije ter tudi marketinški in prodajni plan nove mobilne aplikacije. Čas korona krize je skupaj z družino, ki mu je pomagala pri realizaciji ideje, dobro izkoristil in njegova ideje je v petek, 18. 9. 2020 uradno zaživela.  

Misija aplikacije Whendly je preprosta: pomagati ljudem pri bolj zdravem in športnem življenju. Omogoča vam:

  • da najdete športnega partnerja, ki vas bo motiviral, ko vam bo težko;
  • da objavite zabavne športne izzive za ostale Whendly uporabnike;
  • zdravo in športno življenje.

'Že tekom razvijanja seminarske naloge na DOBA Fakulteti, mi je bila ideja zelo všeč. Ko sem videla, da so jo Tom in ekipa dejansko spravili k življenju, pa sem bila res navdušena in z veseljem priporočila aplikacijo naprej. Sama sem po koncu kariere spoznala, kako pomembno je vsakodnevno aktivno življenje tudi izven judo dvoran. V današnjih časih zdravo življenje dobiva povsem nov pomen, res pa je, da velikokrat zmanjka energije ali pa prave družbe. Upam, da bo aplikacija Whendly ljudem pomagala najti soljudi in jih motivirala, da naredijo nekaj dobrega zase. Če ne drugega pa jih lahko motivirajo tudi izzivi, katere uporabniki aplikacije zastavijo,' aplikacijo priporoča tudi Urška Žolnir Jugovar, olimpijska prvakinja in diplomatka DOBA Fakultete. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli