Novice

Spremljajte naše novice
23. november 2018

Študentje organizirajo dobrodelno dražbo

Študentje Višje strokovne šole DOBA Maribor v sodelovanju z Društvom Toti DCA Maribor vabimo na 2. dobrodelno dražbo Srečo je treba množiti.

Dražba bo potekala v torek, 27. novembra 2018, ob 17. uri v prostorih Društva Toti DCA Maribor, Gorkega ulica 34, Maribor.

Z zbranim denarjem želimo pomagati učencem Osnovne šole Maksa Durjave, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin, da se bodo lahko udeležili šole v naravi.

Na dražbi se bodo dražile slike likovnih delavnic Sfumato, Linea in Fortuna, v katerih ustvarjajo ljubiteljski slikarji pod mentorstvom akademskega slikarja prof. Ota Rimetela ter likovnih pedagoginj Sonje Mrhar in Eli Pehani Karba.

Z organizacijo smo študentje 2. letnika dobili priložnost, da v praksi izkusimo, kako načrtovati dogodek, ga izpeljati, izdelati prepoznavno podobo dogodka, oblikovati besedila ter kako komunicirati z naročnikom in s poslovnimi partnerji. Dobrodelni dogodek smo pripravili v sklopu predmetov Projektno organiziranje poslovnih dogodkov, Poslovno sporazumevanje v slovenskem jeziku, Grafični in spletni dizajn v pisarni ter Osnove upravljanja in organizacija poslovanja.

Naše poslanstvo v tem projektu je dobrodelnost, kreativnost, sočutnost do ljudi, tako dostarejših kot do mlajših. Z medgeneracijskim dogodkom želimo povezati več starostnih skupin in s prodajo slik uresničili humanitarno noto.

FB dogodka: https://www.facebook.com/dobrodelnadrazbastudentovdobe/

Instragram: https://www.instagram.com/dobrodelna_drazba/

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli