Novice

Spremljajte naše novice
09. december 2020

Študentke Višje strokovne šole DOBA društvu TOTI DCA pomagale pripraviti Dan odprtih vrat

V okviru programa Poslovni sekretar smo pripravili projekt, ki je povezoval tri predmete, in sicer: Projektno ograniziranje poslovnih dogodkov, Poslovno sporazumevanje v slovenskem jeziku ter Grafični in spletni dizajn v pisarni.

Projekt je imel nekaj pomembnih ciljev:

  • Študentkam programa Poslovni sekretar smo želeli omogočiti izkustveni vidik učenja, torej povezavo teorije in prakse ter osebno izkušnjo priprave dogodka. Saj vemo, najbolje se učimo, če nekaj naredimo sami.
  • Razdeli smo jih v nekaj timov, ki so ločeno pripravljali predloge logotipov, sloganov, predstavitev društev ter spletno stran. Skupaj z društvom TOTI DCA smo nato izbrali različico, ki najbolje predstavlja Večgneracijski center Maribor.
    - nastajajoča spletna stran https://anjavejic.wixsite.com/tim3
  • Nastajajoči Večgeneracijski center smo tudi želeli predstaviti javnosti, zato so se lotile še organizacije Dneva odprtih vrat.
    - posnetek spletnega dogodka: https://we.tl/t-3LccLBqAEm

Organizacija in priprava letošnjega dogodka je bila polna izzivov, saj so študentke in predavateljice lahko sodelovale le online. Za vse je bil to nov način izvajanja pedagoškega procesa. Za študentke je pa bila nova tudi vsebina, prvič so se srečale s pripravo logotipa, pripravo tekstov in predstavitev za spletno stran, prvič so spletno stran tudi same oblikovale.

Zahvaljujemo se predsedniku društva TOTI DCA, gospodu Marjanu Holcu, ter gospodu Miru Mihcu, ki sta našim študentkam omogočila neprecenljivo učno izkušnjo.

Zahvaljujemo se tudi našim predavateljicam, gospe Andreji Markač Hleb, gospe mag. Polonci Čontala Piberl ter gospe Mariji Toure, ki so z svojo neizmerno energijo študentke usmerjale in pripeljale do cilja.

Ne smemo pa pozabiti tudi naših študentk, ki so z iznajdljivosti in mladostno energijo pripomogle, da je bil online Dan odprtih vrat res lep dogodek.

  

 

 

 

 

Več o sodelovanju v medijih:

 

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli