Novice

Spremljajte naše novice
13. junij 2020

Svetovni dan velnesa in dnevi zdravja na DOBI

Svetovni dan velnesa s sloganom »En dan ti lahko spremeni življenje« vsako leto drugo soboto v juniju obeleži skoraj 130 držav po vsem svetu.

Pobudnica velneškega projekta z mednarodnim povezovanjem je Belgin Aksoy Berkin iz Turčije, ki je leta 2012 začela ozaveščati ljudi o pomenu dobrega počutja in aktivnega načina življenja. Slovenija se je pridružila projektu leta 2017, ko je svetovni dan velnesa tudi prvič organizirala.

Na Višji strokovni šoli DOBA se zavedamo, da je v današnjem hitrem in stresnem tempu zdrav življenjski slog še kako pomemben, prav zato izvajamo višješolski študijski program Velnes, v katerem študenti pridobijo uporabna znanja za spodbujanje zdravega načina življenja in svetovanje posameznikom, poleg znanj o vodenju, trženju, svetovanju in organiziranju dejavnosti pa si pridobijo tudi znanja iz zdrave prehrane, medicinskega velnesa, telesne aktivnosti, zdravja, osebnostne rasti in sprostitve …

Dnevi zdravja na Višji strokovni šoli DOBA vam prinašajo tudi edinstveno priložnost: oddajte informativno prijavo za vpis v program Velnes in si ob vpisu pridobite popust v višini 102 EUR.

Na Dobi bomo svetovni dan velnesa obeležili tako, da bomo v tednu od 15. 6. do 19. 6. 2020 na našem facebook profilu vsak dan objavili nasvet enega izmed naših predavateljev. Spremljajte nas >>

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli