Novice

Spremljajte naše novice
29. september 2020

U3ŽO vas vabi v zanimive izobraževalne programe

Vabimo vas, da se vključite v zanimive izobraževalne programe in se udeležite brezplačnih predstavitvenih uric.

Mentorji so za vas pripravili brezplačne predstavitve izobraževalnih programov, na katerih boste spoznali okvirno vsebino in način dela, lahko boste povedali tudi svoja pričakovanja in želje. 

Programe za vsa predstavitvena srečanja si lahko ogledate na spletni strani društva: https://www.doba.si/drustvo-univerza-za-tretje-zivljenjsko-obdobje-maribor/izobrazevalni-program, kjer se lahko tudi prijavite, tako da izpolnite elektronsko prijavnico in jo avtomatsko odpošljete. Udeležite se lahko več predstavitvenih srečanj.  

Na Univerzi za tretje življenjsko obdobje Maribor upoštevamo navodila NIJZ, zato je prijava na vse brezplačne predstavitve OBVEZNA najmanj 2 dni pred začetkom. Hkrati vas vljudno prosimo, da upoštevate obvezno nošenje zaščitne maske na stopnišču, v avli, v predavalnici in na hodnikih v prostorih DOBE.  Ob vstopu v prostore je zagotovljeno tudi merjenje telesne temperature.

Z veseljem vas pričakujemo in vas lepo pozdravljamo. 

Upravni odbor Univerze za tretje življenjsko obdobje Maribor 

Klasična prijavnica -  Izpolnjeno prijavnico pošljite na info@u3zo-mb.si, po navadni pošti na naslov DOBA, Prešernova ulica 1, 2000 Maribor ali pa nam jo prinesite. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli